Generátorok gőz- és gázturbinákhoz

Az ABB gőz- és gázturbinákhoz használható szinkron generátorai a moduláris kialakításnak köszönhetően egyediek, így felelve meg az ügyfelek elvárásainak, az adott alkalmazások által támasztott követelményeknek és a hálózati karakterisztikának.

A felhasznált anyagoknak köszönhetően, nagy teljesítmény- és költséghatékonyság érhető el. 
Az ABB generátorok számos környezetben üzemeltethetők, ilyen például a kültéri telepítés, veszélyes környezet, a korróziót okozó tengerparti környezet, a hideg és trópusi éghajlat. 

Az ABB a generátort a teljes rendszer szerves részének tekinti, és ezért olyan megoldásokat kínál, amelyek elősegítik a generátor felügyeletét, védelmét és vezérlését is. A vezérlőpanelek számos alapformátumban elérhetők, melyek az egyes ügyfelek egyéni igényeinek megfelelően lettek kialakítva. A standard panel tartalmazza a gerjesztő berendezést, a védelmi rendszereket és eszközöket kézi, automata vagy kézi/automata szinkronizáláshoz.

Az ABB az after-sales szolgáltatások teljes körét kínálja generátoraihoz, így biztosítva a hibamentes működést a készülék teljes életciklusa alatt. Ezen szolgáltatások közé tartozik a megelőző és javító szerviztevékenység, a teljesítmény fejlesztésére, és az élettartam meghosszabbítására irányuló korszerűsítés. A termék életciklusának megfelelő tartalék alkatrészek és támogatás biztosítása szintén e szolgáltatásaink részét képezi. 

Kapcsolódó ajánlatunk

Kapcsolódó linkek

Loading documents
Select region / language