4 illetve 6 pólusú közvetlen hálózati szinkronmotorok

Az ABB szinkronmotorok széles választékát kínálja változó vagy állandó fordulatszámú alkalmazásokhoz. Motorjaink a szabványos konstrukción belül egyedi jellemzőkkel bírnak az adott megrendelő igényeinek, az alkalmazási követelmények és az adott hálózati követelmények teljesítésére. A nagy teljesítményt és a megfelelő költséghatékonyságot az aktív anyagok optimális felhasználásával lehet elérni.

Az ABB nagyfeszültségű AC szinkronmotorjai többek között a kis sebességű moduláris szinkronmotorok és a nagysebességű moduláris szinkronmotorok, az állandó mágneses szinkronmotorok, az Azipod tengeri hajtómotorok és a rendkívül nagyfeszültségű motorok (Motorformer). Az egyes motorokat egyedileg tervezik egy előkészített és már bizonyított koncepció alapján az adott megrendelő által támasztott, illetve az adott alkalmazásra jellemző követelmények teljesítése érdekében.

Az ABB szinkronmotorokat már évtizedek óta használják világszerte mindenféle alkalmazási területen. A konstrukciók és a teljesítmény folyamatosan fejlődik az új, rendelkezésre álló technológiák tükrében, továbbá a fejlődés során mindig fontos szerepet kap a terepi tapasztalat, a biztonság és a megbízhatóság kérdése. Az ABB elkötelezettsége nem csak a szinkronmotorok leszállításáig tart; magába foglalja emellett a projekt menedzsmentet, a karbantartási szolgáltatásokat, a várható élettartamot, a prediktív ellenőrzési és korszerűsítési szolgáltatásokat, illetve a helyi központok által biztosított globális támogatottságot.

Loading documents
Select region / language