Generatorer för ång- och gasturbiner

ABB är världsledande inom stora, 4-poliga synkrongeneratorer för ång- och gasturbiner. Den beprövade AMS-produktserien omfattar effekter från 5 till 85 MVA. Med mer än 50 000 MVA i stora, 4-poliga generatorer levererade till alla världens hörn kan ABB leverera den optimala lösningen. I tid och enligt budget.

Skräddarsydda ABB-generatorer använder sig av en modulbaserad konstruktion som uppfyller de specifika kundkraven med hög prestanda och kostnadseffektivitet. De är byggda enligt de strängaste tillverkningsstandarderna för tillförlitlig drift i olika miljöer, inklusive farliga områden på korrosiva offshore-plattformar, i kalla eller tropiska klimat.

Som en integrerad del av turbinpaketet gör ABB:s 4-poliga lösningsgeneratorer det möjligt för originalutrustningstillverkare att fritt välja varvtalsområde för att optimera turbinkonstruktionen till lägsta kostnad och högsta systemeffektivitet. De erbjuder låga driftskostnader i ett kompakt format som gör att måtten kan minimeras för en investering med lågt CAPEX.

ABB kan erbjuda kompletta lösningar som inte bara underlättar övervakning, skydd och styrning av generatorn, utan även konstruktionen på fundamentet för generatorn och växellådan, inklusive installationen av växellådan. Generatorns kontrollpanel, som rymmer den avancerade automatiska spänningsregulatorn UNITROL 1020 för tillförlitlig magnetisering och synkronisering, kan enkelt anpassas för att passa individuella krav för vare kund och de lokala nätanslutningsreglerna.

ABB har utökat sitt sortiment så att det nu omfattar –6 MVA kompakta 4-poliga generatorer för spänningar på 3,3–13,8 kV. Denna produktserie erbjuder samma höga tillförlitlighet och låga ägandekostnader som våra beprövade högeffektsgeneratorer. Den nya AMG-generatorserien har ett antal professionella egenskaper som uppfyller de specifika behoven i mellanklassegmentet för både motor- och turbintillämpningar.

ABB:s globala tillverknings- och servicenätverk erbjuder erfarenhetsbaserad teknisk support och en komplett uppsättning eftermarknadstjänster, inklusive uppgradering, vilket gör att våra kunder kan erbjuda tillförlitlig och effektiv kraftproduktion oberoende av var de opererar.

Aktuellt

Liknande erbjudande

Läs mer

Loading documents
Select region / language

Populära länkar