Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Motor- och generatorservice

Er lokala servicepartner för motorer, generatorer och mekaniska kraftöverföringsprodukter

ABB erbjuder en komplett tjänsteportfölj för att optimera ägandekostnader och prestanda i våra kunders anläggningar. Via vårt rikstäckande nätverk av kvalificerade verkstäder och fältservicetekniker förser vi svenska industrikunder med service, reparationer och utbildning inom ABB:s kompletta produktportfölj.

Vi erbjuder bland annat förebyggande underhåll, reservdelar och avhjälpande underhåll samt avancerade servicetjänster i form av tillståndsbaserat underhåll, ofta som en del i ett serviceavtal. Vi hanterar även uppgraderingar och moderniseringar av er anläggning för en ökad tillgänglighet, funktionalitet och livslängd vilket resulterar i minskade livscykel- och underhållskostnader.

Vår etablerade säkerhetskultur är ytterligare en anledning att välja ABB som serviceleverantör. Vi är noga med att använda rätt säkerhetsutrustning och börjar alltid alla arbeten med en riskbedömning för att garantera en trygg och säker arbetsmiljö.

ABB Motorsupport

Motorsupporten är en stödfunktion som under kontorstid erbjuder kostnadsfri teknisk support för att svara på dina frågor och hantera eventuella garantiärenden.

Motorsupporten nås via Kundcenter: 021-32 50 00
Du kan även kontakta oss via e-post: motorsupport@se.abb.com

Dela sidan

Vill du ha produktinformation eller service?

Aktuellt

Vårt erbjudande

Vad är viktigt för dig?