Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Verkstadsreparationer

Våra certifierade och välutrustade motorverkstäder finns alltid till hands för dig

Inom ABB Service i Sverige finns auktoriserade serviceverkstäder i Luleå, Sundsvall, Storvik, Göteborg och Norrköping. De är bemannade med professionella serviceingenjörer som med stöd av ABB:s designexperter, våra fabriker och ABB:s globala servicenätverk gör oss till ett tryggt val för dig som kund.

På våra fem motorverkstäder tar vi hand om de flesta typer komplicerade reparationer, ombyggnader och besiktningar, oavsett storlek, spänning, effekt eller fabrikat. Vi har även verkstäder som är certifierade för att hantera utrustning för riskområden och i anslutning till ABB i Storvik tillverkar vi härvor till alla typer av AC- och DC-motorer.

Fördelar

  • Lokal expertis med global back-up
  • Certifierade verkstäder med tydliga kvalitetssäkrade processer
  • Hög kapacitet

Vill du ha produktinformation eller service?


Mer info om ABB Luleå

Motorverkstaden i Luleå är ABB:s näst största verkstadsenhet med omfattande erfarenhet av gruvnäring samt papper- och massaindustrin. I Luleå finns kapacitet att hantera alla typer av reparationer, besiktningar och underhållsinsatser.

Här finns även ABB Motorhotell som erbjuder lagring och underhålla av ersättningsmotorer som en del i ett serviceavtal. 


Mer info om ABB Sundsvall

ABB:s serviceverkstad i Sundsvall har omfattande erfarenhet av vind- och vattenkraft.

Mer info om ABB Storvik

ABB:s serviceverkstad i Storvik är en av världens största och mest kompletta. Här görs förebyggande underhåll och reparationer av statorer, rotorer och hela motorer av olika fabrikat och man tillverkar härvor och lindningar till alla typer av motorer och generatorer. Dessutom nytillverkas kopior av ASEA:s gamla likströms- och växelströmsmotorer efter gamla ritningar och tillverkningsunderlag.


Mer info om ABB Norrköping

Serviceverkstaden i Norrköping har lång erfarenhet av att serva, reparera och besiktiga motorer och generatorer för svensk basindustri, speciellt inom papper och massa-, stål- och kärnkraftsindustrin.

Mer info om ABB Göteborg

ABB Serviceverkstad i Göteborg är certifierade för att hantera service och underhåll av motorer för explosiva miljöer. Göteborg har även lång erfarenhet av järnvägsindustrin.
Loading documents