Synkronmotorer för olje- och gastillämpningar

Konstruktionen hos ABB:s synkronmotorer för olje- och gasapplikationer är optimerad för pumpar, fläktar, centrifugal- och kolvkompressorer. Konstruktionerna består av både låg- och högvarviga synkronmotorer och dessa har visat prov på väldigt hög prestanda med såväl hög effektivitet som tillförlitlighet.
Motorerna är antingen direktstartade eller med frekvensomriktardrift. ABB:s frekvensomriktare är välbeprövade i ett flertal tillämpningar världen över med extremt bra prestanda.

ABB:s synkronmotorer kännetecknas av ett flexibelt konstruktionskoncept som gör det möjligt att anpassa motorn för i stort sett alla slags tillämpningar, installationer och krav. De är kompakta, lätta och enkla att anpassa. I samtliga fall arbetar vi tillsammans med våra kunder och använder oss av vår applikationsspecifika kompetens för att säkerställa att deras specifika behov tillgodoses. Våra produkter är konstruerade för att tillhandahålla en hög effektivitetsnivå och tillförlitlighet kombinerat med låga ägandekostnader. Det beprövade konstruktionskonceptet har visat prov på väldigt bra prestanda och tillförlitlighet i alla typer av stora motortillämpningar.

 

Aktuellt

Vårt erbjudande

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language

Populära länkar