Nyt ABB Relay Retrofit Program til modernisering af beskyttelses- og kontrolsystemer

Nyt ABB Relay Retrofit Program til modernisering af beskyttelses- og kontrolsystemer

• ABB lancerer Relay Retrofit Program til udskiftning af udvalgte SPACOM beskyttelsesrelæer til den nyeste beskyttelses- og kontrolteknologi, REX610

• REX610 alt-i-én beskyttelsesrelæet er designet til at tilpasse sig udviklingen i elnettenes behov, hvilket gør det til et fleksibelt, bæredygtigt og fremtidssikret valg

• For kunderne betyder det en forlænget levetid af koblingsudstyret, fuld tilgængelighed til relæets livscyklusydelser og mulighed for at tilpasse strømbeskyttelsessystemet til nye krav

• ABB's program til opgradering af relæer dækker hele udskiftningsprocessen fra projektering og installation til testning

Siden 1980'erne har ABB installeret mere end 700.000 SPACOM-relæer, der anvendes til beskyttelse af elsystemer og pålidelig drift af elsystemer over hele verden. Da den tidligere generation af relæer nu er aldrende, har ABB aktivt udviklet ny teknologi og udvidet sin serviceportefølje for at erstatte udvalgte SPACOM-relætyper med REX610-relæer.

REX610 er det første alt-i-ét beskyttelsesrelæ, der understøtter alle grundlæggende strømfordelingsapplikationer med kun seks varianter, hvilket gør det let at bestille, opsætte, bruge og servicere. Relæet kan nemt tilpasses i hele sin levetid for at opfylde skiftende krav til beskyttelse, kommunikation og netværk.

ABB's nye Relay Retrofit Program, der kan hjælpe kunderne med at modernisere deres beskyttelses- og kontrolsystemer, tilbyder en strømlinet overgang fra SPACOM-relæer til REX610. Det sikrer øget produktivitet og effektivitet gennem yderligere forbedret pålidelighed af strømforsyningen.

Vi ved, at maksimering af driftstid, kontinuerlig energiforsyning og sikkerheden for både medarbejdere og udstyr er af største vigtighed for vores kunder. At vælge dette program betyder ikke kun, at vi tager den nyeste teknologi i brug for at forbedre funktionalitet, pålidelighed og sikkerhed, men også at vi forlænger et koblingsudstyrs levetid og gør det muligt at tilpasse beskyttelsessystemet til nye krav, siger Paresh Mandpe, Global Product Manager for Electrification Service.

"Relay Retrofit Program er designet til at give kunderne mulighed for at planlægge og udføre deres retrofit-projekt i faser for at sikre rettidig udskiftning og minimere nedetiden i produktionen eller effektfordelingsanlæggene til et absolut minimum. Desuden er installationen hurtig, da SPACOM-relæerne og REX610 relæerne har de samme udskæringsdimensioner - hvilket sparer kunderne både tid og penge".

Faktisk indebærer det nye program en hurtig og strømlinet installationsproces, der omfatter en konfigurationsskabelon, som sikrer, at REX610-relækonfigurationer matches med hver enkelt SPACOM-relæstandardkonfiguration. Desuden er de nye monteringssæt udstyret med forudindkoblede terminaler, der minimerer behovet for omkobling og dermed behovet for opdatering af eksisterende ledningsdiagrammer.

Retrofit-programmet for SPACOM til REX610-relæer er den seneste tilføjelse til ABB's serviceudbud.
Retrofit-programmet for SPACOM til REX610-relæer er den seneste tilføjelse til ABB's serviceudbud.
center

Det dækker hele udskiftningsprocessen, hvor ABB's eksperter leverer holistisk ekspertrådgivning, værktøjer og tilbehør gennem hele projektets tekniske, installations- og testmæssige aspekter.

REX610-relæer tilbyder tilsvarende funktionalitet som SPACOM-relæer med mulighed for at konfigurere yderligere beskyttelsesfunktioner. Da REX610 fuldt ud understøtter IEC 61850-standarden for kommunikation og interoperabilitet mellem enheder til automatisering af understationer, giver programmet også mulighed for at opgradere hele kommunikationssystemet på samme tid, så det bedre opfylder nutidens beskyttelses- og kommunikationskrav.

REX610 har fuldt modulær hardware og et bredt udvalg af standardfunktionalitet med valgfri tillægsadgang til en webbaseret datadeling og backup-tjeneste, ABB Ability™ Backup Management for electrical systems - Data Care, hvor der også vil være adgang til alle firmwareopdateringer. Dette giver sikker online lagring og nem deling af tekniske oplysninger fra beskyttelsesrelæerne.

Få mere at vide om Relay Retrofit Program for SPACOM til REX610 via denne video, der forklarer udskiftningsprocessen samt via ABB's website.

********
ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvensomformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 105.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

ABB Electrification er globalt førende inden for distribution og styring af elektricitet fra kilde til stikkontakt, og er med til at elektrificere verden på en sikker, intelligent og bæredygtig måde. I takt med at verdens efterspørgsel efter elektricitet vokser, samarbejder vores mere end 50.000 medarbejdere i 100 lande med kunder og partnere om at ændre den måde, hvorpå mennesker forbinder sig, lever og arbejder. Vi udvikler innovative produkter, løsninger og digitale teknologier, der muliggør energieffektivitet og et samfund med lavt CO2-udslip på tværs af alle sektorer. Ved at anvende global skala med lokal ekspertise former og støtter vi globale tendenser, leverer ekspertise til kunderne og skaber en bæredygtig fremtid for samfundet. go.abb/electrification

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp