ABB Formula E sæson 5 tager elektrisk racerbilsteknologi til next level

ABB Formula E sæson 5 tager elektrisk racerbilsteknologi til next level

Sæson 5 i ABB FIA Formula E mesterskabet starter den 15. december i Ad Diriyah, Saudi-Arabien, med næste generations racerbiler, nye løbesteder og endnu stærkere køretalent.

Sæson 5 i ABB FIA Formula E mesterskabet, verdens første fuldt elektriske FIA ​​motorsportsserie, lanceres for første gang i Mellemøsten, i Ad Diriyah, i udkanten af ​​den saudiske hovedstad Riyadh, lørdag den 15. december og vil køre 11 runder før dobbelt-finalen i New York i juli. Den kinesiske by Sanya samt Schweiziske hovedstad Bern er begge nye byer i løbet.

Den nye sæson er den mest ambitiøse endnu, med 11 hold, 22 chauffører og ni globale bilproducenter. Et højdepunkt er debut for den nye Gen2, verdens mest avancerede elbil. Den har en tophastighed på 280 km / t og fordobler batteriets lagerkapacitet fra sin forgænger, hvilket betyder, at det for første gang er muligt at gennemføre et komplet løb på kun én opladning.

Som titelsponsor for ABB FIA Formula E mesterskabet, vil ABB have en tydelig tilstedeværelse på hvert af løbene for at promovere e-mobilitet for en bæredygtig fremtid. Simona De Silvestro er i sæson 5 ny global ambassadør for ABB, og bidrager til at øge bevidstheden om virksomhedens banebrydende teknologier til e-mobilitet samt dets engagement og bidrag til mangfoldighed. Den schweiziske født De Silvestro vil kombinere sin ABB-ambassadørrolle med testkørsel for Venturi Formel E-holdet, som har sportens eneste kvindelige holdleder, Susie Wolff.

De Silvestro er den anden ABB Formel E kører, der bliver ABB-ambassadør. Hun slutter sig til Sébastien Buemi, der i sæson 5 kører for Nissan e.Dams-holdet.

Endnu et nyt tiltag i denne sæson er Jaguar I-PACE eTROPHY, verdens første fuldt elektriske produktionsbaserede racer-serie, som afholdes i samme weekender og på samme baner som ABB FIA Formula E mesterskabet. ABB vil levere skræddersyede, kompakte hurtigladere til hvert af de deltagende hold i denne nye elbils-racerserie.

ABB’s titelsponsorering af Formel E, der begyndte i januar 2018, er en logisk udvidelse af selskabets markedsmæssige og teknologiske lederskab inden for hurtiglading af elektriske køretøjer. Til dato har ABB solgt mere end 8.500 ladestandere i 69 lande, et tal, der omfatter 1.200 high-power DC-opladere, der er i stand til at lade bilbatterier på op til 350 kilowatt og tilføje op til 200 kilometers kørsel på blot otte minutter.

Sæson 5-opgraderingerne - især Gen2-bilernes fordobling af batterikapaciteten - præsenterer ABB Formula E som et endnu mere slående alternativ til konventionel racing. E-racerne viser, at verdens overgang fra fossile brændstofkøretøjer til e-mobilitet kan være lige så spændende, som den er miljømæssigt bæredygtig.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp