Resultat for 2. kvartal 2019

Fortsat vækst til trods for modvind i markedet; transformation går fremad

- Total ordreindgang +1%, ordrebeholdning +7%

- Omsætning +2%, book-to-bill 1.03x

- Operationel EBITA-margin 11,5% påvirket af 60 basispoint som følge af GE Industrial Solutions udvanding og yderligere 90 basispoint fra ”stranded costs”

- Nettoindtjening $64 millioner, inkluderer $455 millioner i omkostning for planlagt tilbagetrækning fra sol-invertermarkedet

- Operationel indtjening per aktie $0.34, -10%Cash-flow fra driften på nul, solid cash-indhentning forventet for det fulde år

- Udmelding om frasalg af sol-inverterforretning skal strømline portefølje

“ABB fortsatte med at skabe toplinje-momentum gennem andet kvartal til trods for makroøkonomisk modvind og geopolitisk usikkerhed”, sagde Peter Voser, bestyrelsesformand og CEO i ABB. ”Fremadrettet vil vi fokusere på langsigtet vækst på tværs af vores forretninger, mens vi holder fokus på omkostninger og porteføljemanagement. Vi indfører en ny kultur med uddelegering af ansvar, som skal gøre ABB-gruppen stærkere og mere agil”.

”Overordnet fortsatte den totale ordreindgang og omsætning med at vokse anført af Electrification og Motion mens Robotics og Discrete Automation i særdeleshed oplevede nedgang i automobil- og maskinbyggeri”, sagde Timo Ihamuotila, CFO i ABB. ”Men samtidig gør vi fremskridt med frasalget af Power Grids, integrationen af GE Industrial Solutions (GEIS) og udrulning af vores ABB-OS driftsmodel, som skal gøre ABB mere profitabel”.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp