Nye sikkerhedsrelæer i innovativt design

Nye sikkerhedsrelæer i innovativt design

ABB’s nye serie af effektive og brugervenlige sikkerhedsrelæer kan anvendes til alle typer af sikkerhedsapplikationer.

Sikkerhedsrelæerne har navnet Sentry og er udstyret med unikke funktioner, der gør dem enkle, præcise og konkurrencedygtige. De indbyggede LED-displays og præcise timerfunktioner gør sikkerhedsrelæerne til et godt valg for alle typer sikkerhedsapplikationer.
Standardmodellerne sikrer pålidelig overvågning af simple sikkerhedsfunktioner, mens de universelle modeller har mere avancerede funktioner og høj fleksibilitet.
ABB’s produktchef for sikkerhedsrelæer Jan Johannesen uddyber:
- ABB har udviklet et omfattende sortiment af produkter, der gør tingene enklere, når det betyder mest. De nye Sentry-relæer er nemme at installere, gør fejlfinding hurtigere og minimerer unødvendig nedetid i produktionen.

Fire produktgrupper
ABB Sentry-sortimentet består af fire hovedtyper af sikkerhedsrelæer:
- Sentry BSR: standardmodeller til fx nødstop og nem udvidelse af sikkerhedsudgange
- Sentry SSR: enkeltfunktionsmodeller til fx tohånds-enheder, dørafbrydere og OSSD-signaler
- Sentry TSR: sikkerhedstimere med den højest mulige nøjagtighed
- Sentry USR: universelle modeller med integrerede LED-displays og forudindstillede konfigurationer.

Minimerer driftsstop
ABB’s udviklingsingeniører, designere og eksperter i ergonomi, der har arbejdet med den nye generation, har nøje udforsket enhver mulighed for at forbedre funktionaliteten og anvendeligheden.
Der er blevet lagt stor vægt på at forenkle installationen og minimere unødvendige driftsstop. Brugerne kan vælge manuel eller automatisk reset med en simpel switch på fronten af relæet. Introduktionen af en unik multiresetfunktion gør det også muligt at bruge en enkelt resetknap for op til 10 Sentry-sikkerhedsrelæer.
De aftagelige terminalblokke gør tilslutning og udskiftning hurtigt, og med de kraftige udgange på op til 6A kan kontaktorer ofte udelades.
Lysdioderne med tre farver og display viser straks relæets status, hvilket gør fejlfinding hurtigere og enklere. Sentry-modellerne med den integrerede skærm giver en enkel måde at vælge mellem forudindstillede konfigurationer og leverer også nyttige oplysninger om fejl (fx en log over de sidste 10 fejl), som gør det nemmere at finde fejl og dermed minimerer driftsstop.
De nye timerfunktioner kan justeres fra 0 til 999 sekunder med en nøjagtighed på ± 1 %, hvilket er det højeste på markedet. Den høje præcision spiller en væsentlig rolle i at reducere unødvendig nedetid i produktionen.

Optimerer lagerbeholdningen
- Logistik udgør også en vigtig faktor i forhold til produktet, siger Jan Johannesen.
- Da ABB’s Sentry-sikkerhedsrelæer gør det muligt at anvende en enkelt universel model til alle de mest almindelige applikationer, er det muligt at optimere lagerbeholdningen, hvilket frigør værdifuld lagerplads og understøtter hurtigere levering.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp