Nye DIN-sikringsholdere

Nye DIN-sikringsholdere

Sikringsholderne er beregnet til DIN-sikringer iht. IEC 60269-2 og DIN VDE 0636-2.

ABB har lanceret nogle nye sikringsholdere til DIN-skinner fra 160 til 630 A, som går under navnet OFAZ. Som følge heraf erstattes OFAX-typerne i DIN-størrelse 000, 00, 0, 1, 2 & 3 af OFAZ, hvorimod OFAX i størrelsen 4, som fås op til 1250 A, stadig er tilgængelig.

Sikkerhed og beskyttelse
Med sikringsholdere opnås en kompakt og enkel løsning til at anvende sikringer som beskyttelse i lavspændingsapplikationer. De er udstyret med galvanisk forsølvede kontaktflader, der er med til at sikre, at forbindelsen er pålidelig og effektiv. OFAZ- og OFAX-sikringsholderne fås som åbne typer eller fuldt beskyttede IP20-versioner.

Let at installere
Sikringsholderne OFAZ og OFAX til NH-sikringer er forsynet med bolte til kabeltilslutning. Et bredt udvalg af kabelterminaler gør installationen nem og hurtig. Kabelsko er også en hurtig og nem løsning for montering af kabler.

Priser og applikationer
De nye OFAZ-sikringsholdere kan ses i ABB’s priskatalog for 2019. Priserne på OFAZ-sikringsholderne ligger på samme niveau som for OFAX.
En optimering af design, materialer og funktionalitet har været målet med de nye OFAZ-sikringsholdere, som kan anvendes i langt de fleste applikationer, hvor der ønskes smeltesikringer. n

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp