Tiltag i forbindelse med COVID-19

ABB følger nøje udviklingen af situationen omkring pandemien af den nye coronavirus (COVID-19) og følger de nationale sundhedsregler og WHO's vejledning for at begrænse spredningen af coronavirussen.

Sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere, kunder og partnere er fortsat vores vigtigste prioritet, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vi minimerer risici forbundet med spredningen af COVID-19.

ABB i Danmark har derfor indført en række forebyggende og beskyttende tiltag:

- Vi beder personer, der har været i COVID-19 udsatte områder i de seneste 14 dage, har været i kontakt med personer, der kan have været udsat for coronavirus eller har feber og/eller influenzalignende symptomer i øjeblikket om ikke at komme ind på vores adresser. Dette gælder ABB-medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

- I ABB i Danmark følger vi tillige myndighedernes restriktioner og alle der har været uden for landets grænser kommer derfor i 14 dages selv-isolation.

- Vi har indført rejserestriktioner, som betyder, at alle i ABB undgår ikke-forretningskritiske rejser.Vi fremmer ”social distancering” og beder derfor om at begrænse tætte personlige interaktioner og forsøger at reducere persontætheden på fælles arbejdsområde.

- På myndighedernes opfordring om at begrænse eksponering har vi tilpasset arbejdsforholdene og opfordrer medarbejdere til at arbejde hjemmefra, hvor det er muligt.

- Det primære mål med disse bestræbelser er at beskytte vores medarbejdere, men også at sikre fortsat drift.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tilpasser vores aktiviteter til udfordringerne i den aktuelle situation for fortsat at imødekomme vores kunders behov og opretholde forsyningen af vores produkter og tjenester i betragtning af de ekstraordinære omstændigheder forårsaget af coronavirussen.

På samme tid stræber vi også efter at hjælpe vores kunder med at opretholde forretningskontinuitet, og vores kommunikationslinjer er åbne. Når det er muligt, bruger vi virtuelle teknologier og metoder for at sikre, at vi kan holde kontakten og støtte vores kunder uden behov for rejser eller personlige møder.

Vi sætter pris på alles forståelse i denne sag. Vi er her for at hjælpe og støtte vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i disse udfordrende tider.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte din respektive salgsrepræsentant.

ABB i Danmark

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp