ABB har lanceret helt ny serie af brumfrie installationskontaktorer

De nye kontaktorer er perfekte til støjfølsomme applikationer.

ABB har lanceret en serie af helt nye installationskontaktorer, der dækker et bredt område af nominelle effekter fra 16 A til 100 A. Enhederne er af høj kvalitet og konstrueret til støjfri drift, hvilket gør dem ideelle til at koble og styre belysning, opvarmning, HVAC og ventilationsapplikationer samt motorer og pumper i støjfølsomme omgivelser.
ABB's støjfrie installationskontaktorer er velegnet til hoteller, boliger og andre applikationer, hvor støjfri drift er af stor betydning. Det nye sortiment af kontaktorer bringer støjreduktion op på et helt nyt niveau takket være den innovative konstruktion af de anvendte elektromekaniske AC/DC-spoler.

Kontaktorer fra 16 A op til 100 A, inklusive et stort udvalg af kontaktkonfigurationer og styrespændinger samt forskellige manuelle og automatiske versioner, dækker alle behov inden for bygningsapplikationer. Smart tilbehør med værktøjsfri montering gør installationen nem og bekvem; og enkel- og flerpakninger med EAN-stregkoder er med til at forenkle lagerstyring, prissætning og behandling.

- Det nye og bredere udvalg af effektive installationskontaktorer giver endnu flere valgmuligheder. De nye enheder markerer sig specielt stærkt som en støjfri og højtydende løsning i et kompakt design, der understøttes af diverse værktøjsfrit tilbehør og et optimeret logistikkoncept, udtaler produktchef Jan Johannesen fra ABB.
Den nye løsning giver også mulighed for spare tid. En universel kontaktblok kan fastgøres manuelt til montagekontaktorerne, hvilket reducerer installationstiden og begrænser behovet for lagerføring.

Produktet passer også fint sammen med ABB’s populære System Pro M Compact-serie, hvilket gør det fuldt kompatibelt med andre modulære DIN-skinnekomponenter. En integreret indikator viser hele tiden aktuelle oplysninger om installationskontaktorens status, der gør diagnosticering hurtigere.
Det nye sortiment kan leveres hurtigt og supporteres lokalt. Alle nødvendige godkendelser er tilgængelige, herunder marinegodkendelser. Enhederne er certificeret iht. IEC 60947-4-1 og IEC 61095 og overholder forureningsgrad klasse 3.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp