Ny portefølje af betjenings-paneler med multi-touch til krævende applikationer

ABB har introduceret en serie af betjeningspaneler med multi-touch, der udvider den nuværende CP600-platform til avancerede applikationer og krævende installationer. CP600-Pro fås i skærmstørrelser fra 5" til 21,5". Touchskærme af ægte glas sikrer tydelig information og er nemme at betjene med tofinger-bevægelser.

Nye betjeningspaneler med 5
Nye betjeningspaneler med 5 ", 7", 10,1 ", 15,6" og 21,5 "skærme giver mange forskellige HMI-funktioner med multi-touch betjening til en bred vifte af applikationer.

De nye betjeningspaneler med 5 ", 7", 10,1 ", 15,6" og 21,5 "skærme har mange forskellige HMI-funktioner med multi-touch-betjening til en bred vifte af applikationer. Stærke frontrammer af aluminium sikrer IP66-beskyttelse. Den helt sorte frontfarve er et godt match til mange applikationer, enten i horisontalt eller vertikalt format. CP600-Pro betjeningspaneler sikrer pålidelig drift ved et bredt temperaturområde på -20 ... + 60 ° C. Tre Ethernet-interfacer, en af ​​dem med 10/100/1000 Mbit, understøtter op til tre forskellige netværk. Takket være OPC UA pub/sup Server og Client-protokollen er CP600-Pro godt forberedt til TSN-konnektivitet. En seriel port forenkler integration af ​​produkter uden netværksinterfacer. USB-porte og SD-kort gør sikkerhedskopiering og systemopdatering nemt.

Som de andre betjeningspaneler i CP600-platformen er CP600-Pro betjeningspaneler fuldt kompatible med ABB’s AC500 og AC500-eCo PLC'er og muliggør overskuelig visning af information og pålidelig drift, herunder alle normale HMI-funktioner, såsom styring af alarmer, planlægning, opskrifter, tendenser , dataindsamling, gatewayfunktion eller brugerstyring.

CP600-Pro kan konfigureres og programmeres med Panel Builder 600, som gør det nemt at oprette grafiske HMI-sider. Dette kraftfulde programmeringsværktøj tilbyder mange konfigurationsmuligheder, som kan suppleres med JavaScript til nem oprettelse af skræddersyede brugerinterfacer. Det resulterer i biblioteker med brugervenlig vektorgrafik og et omfattende sæt widgets, så programmer kan udformes effektivt.
Dette værktøj har en HMI-simulator, der sikrer effektiv opsætning enten offline eller online.
HTML5-sider giver nem adgang til HMI-applikationer via smartphone eller andre mobile enheder.

- CP600-Pro udvider vores serie af betjeningspaneler opad. Den største skærm med en størrelse på 21,5", multi-touch-betjening, et øget temperaturområde på mellem -20 ° C og +60 ° C og et tredje ETH-interface med forbedret ydeevne på 10/100/1000 Mbit gør dette nye produkt til et oplagt valg til et stort udvalg af applikationer selv i hårde omgivelser. Desuden er enheden forberedt til nye kommunikationsstandarder, siger Steen Gregersen, Product Manager, ABB.

- ABB’s produktportefølje giver maskinbyggere og systemintegratorer ro i sindet, fordi de ved, at der er taget højde for alle tænkelige scenarier.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp