Opladning af elbiler med ABB’s smarte vægboks

Med bæredygtige transportløsninger, der udgør én af hovedkomponenterne i ABB Electrifications vision ”Mission to Zero for smart cities”, har banebryderen inden for digitale teknologier udvidet sin porteføjle inden for e-mobilitet.

Gennem mange år har industrianalytikere erklæret 2020 for vendepunktet for elbiler og har forudsagt, at den globale markedsandel for elbiler vil stige til mindst 3 pct. i 2020 og speede op til mere end 50 pct. inden 2040.
Som global leder inden for bæredygtige transportløsninger har ABB taget et andet vigtigt skridt til at videreføre denne revolution inden for e-mobilitet i det næste årti med lanceringen af sin nye Terra AC-vægboks.

Vægboksen er ikke kun designet til at opfylde det stigende behov for et kvalitetsprodukt til opladning af elbiler hjemme og i virksomheder til en overkommelig pris, men understøtter også det voksende antal brugere af vedvarende energi, der ønsker at udnytte og styre forbruget af egen strøm.
Den nye vægboks Terra AC fås i varianter op til 22 kW for at sikre, at den er kompatibel med systemer i boliger og bygninger over hele verden. Vægboksen udgør en sikker, smart og bæredygtig opladningsløsning, der understøtter ABB Electrifications ”Mission to Zero for smart cities” - en vision for en virkelighed med nul-emission for alle.

Terra AC-vægboksen er nem at tilslutte. Konfiguration og softwareopdateringer foretages via en dedikeret app eller eksternt via skyen, hvilket giver en masse fleksibilitet og minimerer behovet for at skulle være til stede på anlægsstedet, som igen er med til at maksimere drift og effektivitet.
Samtidig er hver oplader udstyret med en energimåler med høj nøjagtighed, der kan integreres med intelligente bygningsstyringssystemer og giver mulighed for avancerede belastningsstyringsfunktioner. Dette gør det muligt for bolig- og virksomhedsejere at justere belastningsfordelingen efter behov for at maksimere ladekraft og omkostningseffektivitet.

Yderligere fordele ved Terra AC-vægboks:

Høj kvalitet

  • Bred vifte af tilslutningsmuligheder, herunder wi-fi, Bluetooth og Ethernet
  • Pladsbesparende design muliggør problemfri installation på en væg eller sokkel, der kan rumme to opladere back-to-back
  • Med flere tilgængelige stik kan Terra AC-vægboks anvendes til de fleste elbiler
  • Støvtæt og vandafvisende i tilfælde af barske vejrforhold, hvilket forbedrer drift og produktlevetid

Fremtidssikker fleksibilitet

  • Fremtidsklar med enkel software-opdatering via brugerappen
  • Nem godkendelse via enten RFID eller appen giver fleksibilitet til applikationer til offentlig anvendelse
  • Kan integreres problemfrit med ABB’s komplementære bygningsautomationsløsninger

Sikkerhed og beskyttelse

  • Evalueret og testet af uafhængig tredjepart for at opfylde de højeste standarder
  • Strømbegrænsende beskyttelse tillader maksimal ladestyrke uden uønskede trip
  • Integreret jordfejls- og overspændingsbeskyttelse beskytter både bruger og bil, og eliminerer behovet for en type B-fejlstrømsrelæ

ABB er verdens førende inden for infrastrukturen til elbiler og tilbyder et komplet udvalg af opladnings- og elektrificeringsløsninger til elbiler, el- og hybridbusser samt til skibe og jernbaner. ABB gik ind på mobilopladningsmarkedet i 2010, og har i dag solgt mere end 13.000 ABB DC-hurtigopladere i over 80 lande. ABB modtog for nyligt prisen Global E-mobilitet Leader 2019 for sin rolle i at støtte den internationale indførelse af bæredygtige transportløsninger.

Siden januar 2018 har ABB været partner for ABB FIA Formel E-mesterskabet - verdens eneste globale fuldelektriske motorsport-serie. Mesterskabet viser de nyeste udviklinger i et konkurrencepræget miljø og hjælper med til at fremme udviklingen inden for e-mobilitetsteknologi.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp