UK Power Networks går bæredygtig fremtid i møde med verdens første 36 kV AirPlus™ koblingsudstyr

UK Power Networks går bæredygtig fremtid i møde med verdens første 36 kV AirPlus™ koblingsudstyr

Storbritanniens største el-forsyningsvirksomhed ønsker at reducere sine SF6-udledninger og installerer AirPlus™, der er ABB’s bæredygtige alternativ til SF6-koblingsudstyr.

UK Power Networks, der leverer strøm til 8,3 millioner husstande og virksomheder, vil installere AirPlus, ABB’s bæredygtige alternativ til SF6-koblingsudstyr, på sin understation i Kent. Det sker som et led i en handlingsplan om at overdrage en bæredygtig planet til fremtidige generationer.

I takt med at Europa bevæger sig mod en strammere regulering af den traditionelle gas (SF6), der anvendes i koblingsudstyr, er ABB's AirPlus et overbevisende miljømæssigt alternativ. I modsætning til SF6, som er en kraftig drivhusgas med et globalt opvarmningspotentiale, der er 23.500 gange større end kuldioxid (CO2), har ABB's AirPlus-gas næsten ingen global opvarmningspåvirkning. Det er designet til at sikre høj pålidelighed og opfylde kommende miljøregler for f.eks. forsyningsvirksomheder.

Som en del af vores bæredygtighedsstrategi for 2030 har ABB forpligtet sig til at hjælpe kunder og leverandører med at reducere deres emissioner. AirPlus er en vigtig del af denne strategi, og vi er stolte af at samarbejde med forsyningsvirksomheder som UK Power Networks om at skifte til miljøvenlige alternativer, der ikke kun giver pålidelig strøm, men også beskytter vores planet,” udtaler Alessandro Palin, direktør for ABB's Distribution Solutions.

Samme egenskaber som et SF6-anlæg

Overgangen til AirPlus vil hjælpe UK Power Networks med at nå sine bæredygtighedsmål, da det har de samme fysiske dimensioner og elektriske egenskaber som et SF6-anlæg og er konstrueret med lavt tryk i tanken. Jo højere spændinger, jo højere tryk i koblingsudstyret, men takket være AirPlus kan ABB's koblingsudstyr klare trykket, idet det har et sikkert lavtryksdesign med samme dielektriske isolationsegenskaber og fysiske dimensioner som et SF6-koblingsudstyr. Det revolutionerende design med dobbelte samleskinner øger pålideligheden ved at reducere risikoen for uplanlagt nedetid og give større fleksibilitet i forbindelse med fordeling af belastningsstrømmen.

Barry Hatton, direktør for asset management hos UK Power Networks, siger: "Vi har klare mål om at reducere miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter og bidrage til at muliggøre landets overgang til CO2-neutralitet, samtidig med at vi opretholder en pålidelig elforsyning til mere end otte millioner husstande og virksomheder. Vores nye AirPlus-skifteanlæg understøtter vores strategi og gennemførelsen af vores miljøhandlingsplan."

ABB er en pioner på dette område og har installeret tusindvis af SF6-frie løsninger på verdensplan. Overgangen fra SF6 til en SF6-fri portefølje er en vigtig milepæl i retning af at muliggøre et kulstoffattigt samfund.

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp