ABB Formula E tager en bid af myten om e-mobilitet i Big Apple

ABB Formula E tager en bid af myten om e-mobilitet i Big Apple

• ABB FIA Formula E World Championship er tilbage i ABB's største marked

• E-racerløbet rundt om Brooklyn Cruise Terminal er det perfekte sted at vise bæredygtig transport til lands og til vands

• Seneste video i ABB's serie for FIA Girls on Track er netop udgivet

For femte gang vendte ABB FIA Formula E World Championship i weekenden tilbage til Red Hook-kvarteret i New York City. Red Hook Circuit, der ligger med den ikoniske skyline på Manhattan i baggrunden, snor sig rundt om Brooklyn Cruise Terminalen, under Lady Liberty's blik. Den 14 sving lange, 2,32 km lange bane kombinerer højhastighedssving, lige strækninger og hårnåle, hvilket skabte en spændende og udfordrende gadecirkel for de 22 konkurrerende kørere.

Theodor Swedjemark, ABB's Chief Communications and Sustainability Officer, udtalte: "Det er fantastisk at være tilbage i New York City for endnu en gang at vise fremtiden for bæredygtig transport, og hvad elbiler er i stand til. Som ABB's største marked har vi investeret mere end 14 milliarder dollars siden 2010 i fabriksudvidelser, udvikling af nye anlæg og opkøb for at fremskynde indførelsen af e-mobilitet og elektrificering - og i sidste ende bidrage til at drive udviklingen frem mod en mere bæredygtig fremtid."

Mens USA begynder at gennemføre den største investering i opladning af elbiler med installation af en halv million EV-opladere i hele landet, vil ABB spille en afgørende rolle i opfyldelsen af dette mål. I øjeblikket ABB driver mere end 1.000 opladningssteder i USA, og virksomheden fortsætter med at investere i e-mobilitetssektoren. Alene i år skaber ABB 125 arbejdspladser på tværs af sine e-mobilitetsaktiviteter i USA. På Sugarland, Texas, åbner ABB et træningscenter for at give autoriserede servicepartnere praktisk erfaring med træning i service og vedligeholdelse af elbilopladere. I det sydlige Californien åbner ABB i samtidig en produktudviklings- og forskningsfacilitet, hvor virksomheden vil designe, udvikle og teste ladere til elbiler i USA.

Desuden har ABB i år erhvervet sig en andel i kommerciel opladningsinfrastruktur for elbiler via InCharge Energy, hvilket udvider ABB's tilbud om intelligente og forbundne EV-ladeløsninger. ABB har også investeret i ChargeLab, der leverer software til opladning af elbiler, og har indgået en partnerskabsaftale om at udvikle næste generation af softwareløsninger til ABB-ladestationer. Disse investeringer styrker ABB's position på det amerikanske marked og understøtter yderligere ABB’s brede portefølje, der omfatter opladning af hardware, digitale tjenester og avancerede energi- og flådestyringssystemer.

Denne udvikling inden for e-mobilitet strækker sig dog ud over landtransport: ABB gør også skibsindustrien kulstoffri ved at øge antallet af elektriske færger og muliggøre større kapacitet for elektrificering af kysten. Et eksempel herpå er de bæredygtige teknologiløsninger, der er installeret i to nye ’Maid of the Mist’ passagerbåde ved Niagara Falls i det nordlige New York. Det er de første helt elektriske fartøjer, der nogensinde er bygget i USA. De nyder godt af ABB's nul-emissionsteknologi og drives udelukkende af højkapacitetsbatterier med høj kapacitet, hvilket gør det muligt for de besøgende at opleve The Falls uden at blive forstyrret af motorstøj, vibrationer eller udstødning og udstødnings-gasser fra en konventionel dieselmotor.

’Maid of the Mist’ passagerbådene ved Niagara Falls i det nordlige New York nyder godt af ABB's nul-emissionsteknologi 
og drives udelukkende af højkapacitetsbatterier med høj kapacitet.
’Maid of the Mist’ passagerbådene ved Niagara Falls i det nordlige New York nyder godt af ABB's nul-emissionsteknologi og drives udelukkende af højkapacitetsbatterier med høj kapacitet.

ABB's forpligtelse til at flytte grænserne inden for bæredygtig udvikling omfatter også den energi, der anvendes. Virksomheden har nemlig fået tildelt to store kontrakter af Plug Power Inc. (NASDAQ: PLUG) om levering af elektriske systemer til to nye brintanlæg i Nordamerika, inkl. kontinentets største i New York. Anlæggene skal i tilsammen producere 60 tons grøn brint dagligt og erstatte ca. 170 tons fossilt brændstof i logistik- og transportsektoren. Den grønne brint produceres med vedvarende energikilder og udleder nul kulstof, når det bruges som brændstof. ABB's løsninger vil bidrage til at gøre produktionen af brint billigere, mere bæredygtig og lettere tilgængelig.

Forud for New York City E-Prix har ABB udgivet en ny video i serien Girls on Track. Med Cristina Mañas Fernández, Performance & Lead Data Science Engineer hos Jaguar TCS Racing, ser videoen nærmere på, hvad der tiltrak hende ved motorsport, hendes rolle i teamet og vigtigheden af at give lige muligheder til unge børn uanset køn.

På torsdag vil ABB også offentliggøre den seneste video i sin serie Drivers of Progress. Lederen af ABB Formula E-partnerskabet, Daniela Lužanin, og Hannah Brown, stabschef for Formula E, udforsker i videoen virkningen og fordelene ved FIA Girls on Track-programmet, og hvorfor både Formel E og ABB var ivrige efter at støtte det.

Efter New York City vender ABB FIA Formula E World Championship tilbage til London for 13. og 14. runde den 30. og 31. juli.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en førende global teknologivirksomhed, der fremmer transformationen af samfund og industri for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software til sine elektrificering, robotteknologi, automatisering og motion-portefølje, skubber ABB teknologiens grænser for at at drive ydeevne til nye niveauer. Med en historie af ekspertise, der strækker sig mere end 130 år tilbage, er ABB's succes drives af omkring 105.000 talentfulde medarbejdere i over 100 lande. www.abb.com


For yderligere information:

Media Relations
Phone: +41 43 317 71 11
Email: media.relations@ch.abb.com

Investor Relations
Phone: +41 43 317 71 11
Email: investor.relations@ch.abb.com

ABB Ltd
Affolternstrasse 44
8050 Zurich
Switzerland

Links

Kontakt os

Downloads

Del denne artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp