Preluând inițiativa pentru un Viitor Electric

De Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice VE, (9 septembrie) șoferii din peste 60 de țări și-au luat un angajament ferm în vederea tranziției către un vehicul electric

Campania de angajament online, care a fost lansată de ABB și Green.TV cu ocazia Zilei Mondiale a VE, încurajează șoferii să recunoască rolul crucial pe care vehiculele electrice (VE) îl pot avea în promovarea mobilității durabile, asumându-și astfel angajamentul ca următoarea mașină pe care o vor conduce să fie electrică.

center

Rezultatele până în prezent indică deja țările care se află în frunte atunci când vine vorba despre a lua măsuri. Astfel, Marea Britanie (UK) se află în frunte cu 29 la sută din înscrieri. Aceasta este urmată       îndeaproape de India (13%) și Statele Unite ale Americii, cu 11%.

Parteneriatul principal al ABB cu Ziua Mondială a VE amplifică parteneriatul deja existent al companiei cu Campionatul ABB FIA Formula E - prima serie mondială de curse cu motor electric. ABB Formula E există pentru a stimula progresul în mobilitatea electrică, prin accelerarea inovației tehnice într-un mediu competitiv.

Tarak Mehta, Președintele ABB Electrificare, a comentat: „Ziua de astăzi marchează o etapă importantă în istoria mobilității electrice odată cu prima zi mondială a VE. În calitate de partener principal, ABB este încântată de faptul că atât de mulți indivizi din întreaga lume iau măsuri pozitive prin semnarea angajamentului.”

„La ABB ne-am angajat să inspirăm șoferii către un viitor electric, durabil. Astfel am lansat un program pilot de electrificare a flotei ABB, începând cu Marea Britanie și cu alte țări, inclusiv Olanda, care va urma.”

Ziua Mondială a VE a atras numeroși parteneri și lideri din industrie la sărbătorirea progreselor înregistrate în mobilitatea electrică și accelerarea eforturilor de a construi un sprijin mai mare pentru vehiculele electrice. Evenimentul online a oferit seminarii virtuale abordând subiecte importante, inclusiv Green Recovery și comercializarea vehiculelor electrice. Prin intermediul rețelelor sociale și Worldevday.org,    evenimentul oferă un hub util pentru resursele în domeniul mobilității electrice și informații despre conducerea unui viitor electric.

Ade Thomas, fondatorul, Green.TV, a declarat: „Tranziția rapidă către mobilitatea electrică și durabilă nu a fost niciodată mai urgentă. Odată cu Ziua Mondială a VE, sperăm că am contribuit la energizarea și evidențierea necesității decarbonizării transportului și încurajarea tuturor de a privi mobilitatea electrică, ca pe o modalitate de a continua să construim prosperitate, să permitem accesul și să construim un mod de viață durabil.”

În calitate de lider global de mobilitate electrică, ABB se angajează să stimuleze inovația în sector, sprijinind și încurajând adoptarea la o scară mai largă a vehiculelor electrice. ABB are o expertiză de neegalat în electrificare, după ce a vândut peste 14.000 de încărcătoare rapide pentru current continuu în peste 80 de țări. ABB a primit recent premiul Global E-mobility Leader 2019 pentru rolul său în sprijinirea adoptării internaționale a soluțiilor de transport durabil.

Mai este timp să ne angajăm. Pur și simplu vizitați: www.worldevday.org/ev-pledge. Campania de angajament va fi amplificată și mai mult cu ocazia Zilei Mondiale a VE, prin intermediul rețelei globale de evenimente a partenerilor și susținătorilor, cu actualizări suplimentare privind înscrierile viitoare.

Notă pentru Editori:

Primele 10 țări înscrise până în prezent în cadrul campaniei de angajament de Ziua Mondială EV includ:  

center

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 110.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com

Pentru mai multe informatii, vă rugăm contactați:

Media Relations Phone: +41 43 317 71 11 Email: media.relations@ch.abb.com

ABB Ltd Affolternstrasse 44 8050 Zurich Switzerland

Links

Contact us

Downloads

Share this article

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp