ABB tiltrækker den største andel af innovative og entreprenante studerende i Universums rapport, World’s Most Attractive Employers 2021

  • ABB blev placeret højest blandt udvalgte ingeniørstuderende, som leder efter en arbejdsgiver, der støtter innovation, samarbejde og entreprenørskab
  • ABB er igen blevet anerkendt som en af verdens mest attraktive arbejdsgivere for ingeniørstuderende, forbedret sammenlignet med 2020, og er nu placeret som nummer 36
  • ABB er engageret i at støtte og styrke den næste generation af talenter, som vil blive fremtidens arbejdsstyrke

Universums årlige, globale studenterundersøgelse involverer flere hundrede tusinde studerende verden over. Blandt de ingeniørstuderende, som anførte ABB blandt deres ideelle arbejdsgivere, har vi i år tiltrukket den største andel af »banebrydere«.

Denne nyligt identificerede kategori af studerende indenfor Universums data, inkluderer dem, der udtrykker den stærkeste præference for at arbejde i et dynamisk team med et stærkt fokus på innovation, samarbejde og entreprenørskab. Disse unge talenter er også fokuserede på at tage de nyeste teknologier til sig for at kunne skabe nye og spændende produkter og lede udviklingen i deres foretrukne felter.

ABB er igen også blevet anerkendt for at være en af verdens mest attraktive arbejdsgivere for ingeniørstuderende. Virksomheden forbedrer resultatet fra 2020 og placeres nu som nummer 36 på top 71-listen over de studerendes valg af globale arbejdsgivere.

“Vi er meget stolte af, at ABB bliver anerkendt som arbejdsgiveren med den største andel af innovative og entreprenante ingeniørstuderende i Universums talentundersøgelse, og at vi igen er en af verdens mest attraktive arbejdsgivere i 2021,” siger Carolina Granat, leder for HR i ABB. “Da ABB er optaget af at støtte og styrke den næste generation af talenter, som igen vil være fremtidens arbejdsstyrke, er jeg især glad for at anerkende den yngre generations tillid til ABB som en foretrukken arbejdsgiver.”

Resultaterne af undersøgelsen er baseret på svar fra omkring 221.000 studerende indenfor administration, IT og teknologi fra de 10 største økonomier i verden (Brasilien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, Italien, Rusland, Storbritannien og USA). Undersøgelsen blev gennemført af Universum – en global markedsleder indenfor employer branding med over 30 års erfaring. De bad de studerende om at evaluere arbejdsgivere baseret på 40 egenskaber. Resultaterne placerede de virksomheder, som de studerende fandt mest attraktive at arbejde for.

Gennem ABB’s omfattende uddannelses- og træningsinitiativer, inklusive muligheder for praktikophold, trainee-programmer, partnerskaber med universiteter, lærepladser og ingeniørstipendier gennem Jürgen Dormann Foundation, stræber ABB efter at gøre en forskel for hver enkelte studerende.

ABB er aktivt involveret i universitetsrekruttering og tiltrækker og udvikler unge talenter. For at understøtte dette arrangeres events og aktiviteter for studerende og ABB deler aktivt både muligheder og viden på sociale netværk.

Er du interesseret i at høre om dine muligheder hos ABB, kan du se mulighederne og ansøge her

ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvens-omformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 110.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

Links

Contact us

Downloads

Share this article

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp