Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το μέλλον της Ηλεκτροκίνησης

Μέχρι σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου, που θεσμοθετήθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, άνθρωποι σε περισσότερες από 60 χώρες έχουν δεσμευτεί ότι το επόμενό τους αυτοκίνητο πρόκειται να είναι ηλεκτρικό

Η διαδικτυακή εκστρατεία δέσμευσης προς ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον, η οποία ξεκίνησε από την ABB και την Green.TV στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης, ενθαρρύνει τους οδηγούς να αναγνωρίσουν τον κρίσιμο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα ηλεκτρικά οχήματα στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, δεσμευόμενοι ότι το επόμενο αυτοκίνητο που θα αποκτήσουν θα είναι ηλεκτρικό.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δείχνουν ήδη ποιες χώρες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις τέτοιων δράσεων. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σήμερα πρωτοπόρο με το 29% των εγγραφών. Ακολουθεί η Ινδία (13%) και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με 11%.

Η κορυφαία συνεργασία της ABB με τον θεσμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης ενισχύει την υπάρχουσα σχέση της εταιρείας με το πρωτάθλημα ABB FIA Formula E - του πρώτου παγκόσμιου πρωταθλήματος ηλεκτροκίνητων μονοθέσιων. Το ABB Formula E υπάρχει για να οδηγήσει την πρόοδο στην ηλεκτρική κινητικότητα, επιταχύνοντας την τεχνική καινοτομία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να συμμετάσχετε στην εκστρατεία δέσμευσης. Απλώς επισκεφθείτε τη σελίδα : www.worldevday.org/ev-pledge. Η εκστρατεία δέσμευσης θα ενισχυθεί περαιτέρω και κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης, μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου του Ομίλου ΑΒΒ

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp