Η ABB δημοσίευσε το περιοδικό ABB Review, με κύριο θέμα τις ψηφιακές λύσεις

Η ABB δημοσίευσε το περιοδικό ABB Review, με κύριο θέμα τις ψηφιακές λύσεις

  • Το νέο τεύχος καταγράφει μερικές από τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες στο σύνολο των ψηφιακών λύσεων ABB Ability TM
  •  Άρθρα από ειδικούς της ABB εξετάζουν βασικά use cases για το βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), προκειμένου να πραγματοποιείται καλύτερη λήψη των αποφάσεων.
  • Οι αναγνώστες καλούνται να υποβάλουν τα σχόλιά τους για μελλοντικά θέματα που θα ήθελαν να δουν στο περιοδικό

Η ABB κυκλοφόρησε πρόσφατα την έκδοση 2/2022. Το νέο τεύχος εστιάζει στο ABB Ability TM, μια πλατφόρμα που διαθέτει περισσότερες από 170 βιομηχανικές λύσεις IoT από την ABB και εξυπηρετεί εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Συνδυάζοντας την καινοτομία λογισμικού με τη συνδεσιμότητα, το ABB Ability TM βοηθά τους πελάτες της ΑΒΒ να λάβουν δισεκατομμύρια καλύτερες αποφάσεις για ολόκληρη την επιχείρησή τους, ώστε να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να βελτιώσουν την ευελιξία και να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων. Μερικά από τα άρθρα στην πρόσφατη έκδοση του περιοδικού πραγματεύονται τον ρόλο του βιομηχανικού IoT στην ενδυνάμωση της βελτιωμένης θαλάσσιας πλοήγησης, της διαχείρισης νερού, της διαχείρισης απόδοσης περιουσιακών στοιχείων και της ενεργειακής απόδοσης.

«Χαίρομαι που η παρούσα έκδοση του ABB Review είναι αφιερωμένη στα θέματα που αφορούν το ABB Ability TM», γράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ABB Björn Rosengren στις πρώτες σελίδες του τεύχους. «Είτε επιτρέπει περισσότερες αυτόνομες λειτουργίες σε υπερωκεάνια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ψηφιακού εξοπλισμού διανομής και διαχείρισης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, είτε χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση και αναλύσεις αιχμής για βελτιστοποίηση της απόδοσης σε βιομηχανίες με πολύπλοκο και υψηλής αξίας εξοπλισμό, οι λύσεις ABB Ability βοηθούν στο να βρούμε νέους τρόπους εργασίας για ασφαλέστερες, εξυπνότερες και πιο βιώσιμες λειτουργίες».

Αν και το ABB Review είναι ένα από τα μακροβιότερα εταιρικά τεχνικά περιοδικά στον κόσμο, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ευρέος αναγνωστικού κοινού του. Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια, οι συντάκτες του Review ανανέωσαν την εμφάνιση του περιοδικού με μια πιο φιλική προς τον αναγνώστη παρουσίαση ιστοριών, ελκυστικά γραφικά και «δυνατές» εικόνες. Τώρα η ομάδα εξετάζει ξανά το πώς έχουν αλλάξει οι ανάγκες και οι προτιμήσεις του σημερινού αναγνωστικού κοινού. Θέλουν να λαμβάνουν το ABB Review πιο συχνά; Προτιμούν να το διαβάζουν διαδικτυακά ή σε έντυπη μορφή; Υπάρχουν θέματα για τα οποία ενδιαφέρονται ιδιαίτερα οι αναγνώστες; Για να κατανοήσουν καλύτερα αυτό το εξελισσόμενο τοπίο, οι αναγνώστες καλούνται να συμπληρώσουν μια σύντομη έρευνα που μπορεί να βοηθήσει τους συντάκτες στη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων για τα μελλοντικά τεύχη του ABB Review.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex). Η ABB είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, που πρωτοπορεί στον μετασχηματισμό της κοινωνίας και της βιομηχανίας, ώστε να επιτύχει ένα πιο παραγωγικό και βιώσιμο μέλλον. Συνδέοντας κατάλληλα λογισμικά με το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της στους τομείς του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής & Εγκαταστάσεων, του Βιομηχανικού Αυτοματισμού, καθώς και των Συστημάτων Κίνησης και Ρομποτικής, η ABB επεκτείνει τα όρια της τεχνολογίας για να οδηγήσει την απόδοση σε νέα επίπεδα. Με μια ιστορία διακρίσεων και υπεροχής που μετρά πάνω από 130 χρόνια, η επιτυχία της ABB καθοδηγείται από 105.000 ταλαντούχους εργαζόμενους σε περισσότερες από 100 χώρες. www.abb.gr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαθέσιμα αρχεία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp