ABB ja Dassault Systèmes digitaalisten teollisuudenalojen globaaleiksi ohjelmistokumppaneiksi

Ainutlaatuista asiakasarvoa: digitaalisten ratkaisujen ABB Ability™ -tarjonta yhdistetään Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-alustaan

ABB ja Dassault Systèmes ovat solmineet laaja-alaisen globaalin kumppanuuden ja tarjoavat digitaalisten teollisuudenalojen asiakkaille ainutlaatuisen ohjelmistoratkaisujen tuotevalikoiman. Yhtiöt tarjoavat asiakkaille edistyneitä avoimia digitaalisia avaimet käteen -ratkaisuja, joilla vahvistetaan teollisten yritysten kilpailukykyä parantamalla sekä tuotteiden elinkaarten että tuotannon ja toimintojen joustavuutta, nopeutta ja tuottavuutta.

Kumppanuus yhdistää digitaaliset ABB AbilityTM -ratkaisut ja Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-alustan, ja se rakentuu molempien yhtiöiden vahvaan asennettuun laitekantaan, syvälliseen verkkoasiantuntemukseen ja globaaliin asiakaskuntaan. ABB on jo ottanut käyttöön 3DEXPERIENCE-alustan, mallintanut ja simuloinut sillä omia ratkaisujaan ennen asiakastoimituksia. Kumppanuudessa ABB kehittää ja toimittaa edistyksellisiä virtuaalisia malleja, ns. digitaalisia kaksosia, joiden avulla toiminnan tehokkuutta, joustavuutta ja ympäristömyönteisyyttä voidaan parantaa.

Yritykset keskittyvät asteittain tehdasautomaatioon ja robotteihin, prosessiteollisuuden automaatioon sekä älykkäiden rakennusten sähköistysratkaisuihin. Ensimmäiset yhteiset ratkaisut esitellään tulevilla Hannoverin messuilla Saksassa 1.–5.4.2019.

Bernard Charlès on global software partnership with ABB

Tämä on suomenkielinen yhteenveto ABB-yhtymän virallisesta englanninkielisestä tiedotteesta: ABB and Dassault Systèmes enter global software partnership for digital industries

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp