ABB esittelee digitaalisille pienjännitekojeistoille tarkoitetun kunnonvalvontaratkaisun

ABB esittelee digitaalisille pienjännitekojeistoille tarkoitetun kunnonvalvontaratkaisun

ABB:n Hannoverin messuilla lanseeraamat MNS® -pienjänniteinnovaatiot mahdollistavat turvallisen, joustavan ja älykkään sähkönjakelun. Ratkaisuja esitellään suomalaisille asiakkaille SähköValoTeleAV 2020 -messuilla Jyväskylässä 5.–7.2.

ABB:n älykkään laitteiden kuntoon pohjautuvan valvonnan ansiosta asiakkaat voivat pidentää huoltovälejään jopa 30 prosenttia.

Hannoverin messujen (1.–4.4.2019) vierailijat pääsivät tutustumaan laajennettuun pienjännitteiseen (LV) kojeistoalustaan, joka perustuu luotettavaksi osoittautuneeseen MNS-kojeistotekniikkaan. MNS-kojeistojen asennuskanta on yli 1,5 miljoonaa kojeistoa eri puolilla maailmaa.

Pienjännitekojeistovalikoimaan kuuluu muun muassa älykkäällä valvonnalla varustettu digitaalinen pienjännitekojeisto, jonka valvontaominaisuudet on suunniteltu tuottamaan asiakkaille ainutlaatuista lisäarvoa. Ratkaisut ovat osa yhdistettyjen laitteiden ABB Ability™ -tuotevalikoimaa. Ne tarjoavat entistä tehokkaampaa suorituskykyä sekä parempaa luotettavuutta laitteiden koko käyttöiän ajan, minkä ansiosta asiakkaat voivat pidentää huoltovälejään jopa 30 prosenttia.

Jyväskylässä ABB:n osastolla näytteillä oleva MNS-kojeisto perustuu tunnettuun MNS 3.0 -ratkaisuun, jota käytetään energianjakelun ja moottoriohjaussovellusten ulosvedettävissä, pistokepohjaisissa ja kiinteissä ratkaisuissa. Vieraat voivat myös tutustua MNS Compact -ratkaisuun, joka on uusin tulokas globaalissa MNS-tuotevalikoimassa. Kompaktina se sopii erityisen hyvin teollisuuden ja kaupan alan sovelluksiin, joissa tehokas tilankäyttö on tärkeää. MNS Compact tarvitsee jopa 60 prosenttia vähemmän tilaa kuin tavalliset kojeistoratkaisut.

Osaston täydentää ABB Ability™ LV Switchgear - MNS Digital. Ratkaisussa yhdistyvät uusimmat digitaaliset teknologiat ABB:n tunnettuun, vakiintuneeseen kojeistoon.

Yhdistelmä parantaa joustavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta. Koko MNS-tuotevalikoima on saatavissa digitaalisina kojeistoina kaikkiin segmentteihin ja sovelluksiin.

Älykkääseen MNS Digital -tuoteperheeseen kuuluu myös sähköjärjestelmille tarkoitettu ABB Ability™ -on-site-kunnonvalvonta, jossa on tarvittavat laitteistot ja ohjelmistot tietojen keräämiseen kuntoon perustuvaa kunnossapitoa varten. Integroidut älylaitteet, kuten Emax 2- ja Tmax XT -katkaisijat sekä UMC100.3-moottoriohjaimet, mahdollistavat kojeiston ja suorituskyvyn jatkuvan valvonnan ja lisäksi auttavat määrittämään sopivat, oikea-aikaiset kunnossapitotoimet. Kun tarkastus- ja kunnossapitovälejä voidaan pidentää 30 prosentilla, asiakkaat voivat optimoida kunnossapitoaikataulunsa ja pienentää kunnossapitokustannuksiaan.

”ABB:n teknologiat edistävät yhdistettävyyttä ja digitalisointia, minkä ansiosta asiakkaamme voivat hallita sähköistysjärjestelmiään tehokkaammin”, sanoo ABB:n Distributions Solutions -liiketoiminnan johtaja Alessandro Palin. ”Asiakkaat voivat hallita järjestelmiään ennakoivasti integroimalla kuntoon perustuvan kunnossapidon mahdollistavat älykkäät toiminnot ja siten optimoida toimintamenot ja pienentää omistajuuden kokonaiskustannuksia.”

1970-luvulla esitelty MNS on ABB:n sähkönjakeluun ja moottoriohjaukseen tarkoitettu pienjännitekojeisto. MNS:n suunnittelu pohjautuu turvallisuuden, luotettavuuden ja käytettävyyden perusperiaatteisiin. MNS hyödyntää IEC-standardeja tarvittavan suorituskyvyn perustana, ja kojeiston toimintojen mahdollisimman korkea käytettävyys on varmistettu ABB:n vaativilla testeillä. MNS-tuotevalikoimasta asiakkaat voivat räätälöidä itselleen tarvittavan ratkaisun, joka vastaa tiukimpia toiminta- ja pääomamenojen vaatimuksia (CAPEX ja OPEX). Kun MNS-järjestelmä lisäksi on modulaarinen ja skaalautuva, se sopii erinomaisesti kaikkiin pienjännitesovelluksiin.

Käymällä SähköValoTeleAV 2020 -messuilla ABB:n osastolla D 102 saat lisätietoja ABB:n älykkäistä ratkaisuista ja digitaalisesta kojeistovalikoimasta, jonka avulla asiakkaat voivat parantaa tuottavuutta ja alentaa kustannuksia. ABB AbilityTM tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää tehokkaita työkaluja ja käytännön tietoa, jotka nostavat sen toimintojen toimintavarmuuden, nopeuden ja tehokkuuden kokonaan uudelle tasolle.

Asiantuntijamme esittelevät Jyväskylässä 5.–7.2. ABB:n laajaa tuote-, järjestelmä-, ja palvelutarjontaa älykkäisiin rakennuksiin ja kestävään liikenteeseen. Tutustu tarkemmin ABB:n messusivustolla.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp