ABB:n ja Fluorin kumppanuudella maailmanlaajuisia sähköasemaprojekteja

  • Kumppanuus yhdistää ABB: n markkinajohtajuuden sähkövoimatekniikassa ja Fluorin asiantuntemuksen suurissa EPC-projekteissa
  • Kumppanuudella uusia kasvumahdollisuuksia molemmille yrityksille


ABB ja Fluor ovat solmineet globaalin strategisen kumppanuuden laajoista avaimet käteen -periaatteella toteutettavista EPC-sähköasemaprojekteista. Kumppanuus yhdistää ABB:n maailmanluokan teknologian ja markkinajohtajan aseman voimansiirrossa ja -jakelussa Fluorin asiantuntemukseen ja kokemukseen laajojen EPC-projektien toimittamisesta, mikä auttaa vastaamaan globaalisti sähköverkkojen muuttuviin tarpeisiin turvallisilla, luotettavilla ja ensiluokkaisilla sähköasemilla.

"Olemme ylpeitä kumppanuudesta Fluorin kanssa. Yhdessä voimme hyödyntää meneillään olevan energian vallankumouksen ja siihen liittyvät sähkövoimainfrastruktuuri-investointien tarjoamat valtavat mahdollisuudet. Yhdessä aiomme kasvattaa liiketoimintojamme täydentämällä toistemme vahvuuksia ainutlaatuisella sähköasemaprojektien asiakaspalvelulla", sanoo ABB-yhtymän pääjohtaja Ulrich Spiesshofer sanoo. "Tämänkaltaiset strategiset kumppanuudet ovat keskeinen osa Next Level -strategiaa ja niiden avulla edistämme kasvua ja samalla pienennämme riskejä."

Sähköasemat ovat sähköverkkoinfrastruktuurin keskeisiä osia. Ne ohjaavat ja suojaavat sähkövirtoja, kytkevät voimalaitokset verkkoon ja yhdistävät sähkön siirto- ja -jakeluverkot sekä loppukäyttäjät

"Fluorin ja ABB:n uuden maailmanlaajuisen strategisen kumppanuuden odotetaan tuovan ainutlaatuista synergiaa voimantuotannon asiakkaille", sanoo Fluorin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja David Seaton. "Tämä lähestymistapa on esimerkki keskittymisestämme asiakkaan tarpeisiin ainutlaatuisella integroitujen ratkaisujen tarjonnalla."

ABB on maailman johtava toimija ilma- ja kaasueristeisissä sekä hybridisähköasemissa 1200 kV:n jännitetasoon asti. Sähköasemat mahdollistavat tehokkaan ja luotettavan sähkön siirron ja jakelun ympäristöystävällisesti. Ne palvelevat energiayhtiöitä, teollisuutta ja kaupallisia toimijoita sekä rautatie- ja kaupunkiliikennettä ja uusiutuvia energiamuotoja.

"Globaali kumppanuus Fluorin kanssa vahvistaa strategista keskittymistämme uusien liiketoimintamallien kehittämiseen samalla kun jatkamme liiketoimintamme kehittämistä tuottaaksemme enemmän arvoa asiakkaalle", sanoo Power Grids -divisoonan johtaja Claudio Facchin.

Tämä on suomenkielinen käännös ABB-yhtymän virallisesta englanninkielisestä tiedotteesta.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp