ABB ja Microsoft solmivat kumppanuuden edistämään teollisuuden digitaalista muutosta

ABB ja Microsoft Corp. ovat ilmoittaneet tänään strategisesta kumppanuudesta edistääkseen teollisuusasiakkaidensa arvonluontia digitaalisten ratkaisujen avulla. Asiakkaat hyötyvät ainutlaatuisesta yhdistelmästä, joka liittää Microsoftin älykkään Azure-pilven ja ABB:n syvällisen tietotaidon ja laajan teollisten ratkaisujen valikoiman yhteen.

Molemmat kumppanit ovat sitoutuneet vahvistamaan digitaalista muutosta asiakassegmenteissä, kuten robotiikassa, meriteollisuudessa ja satamaratkaisuissa, sähköautoissa ja uusiutuvassa energiantuotannossa. Valitsemalla Microsoft Azure -pilviratkaisun ABB: n asiakkailla on nyt pääsy yritystason pilvi-infrastruktuuriin, joka hyötyy miljardien dollarien meneillään olevista investoinneista.

"Yhdessä ABB:n kanssa tarjoamme teollisuusasiakkaille digitaalisen teknologian ja pilvipalvelualustan, joka auttaa organisaatioissa jokaista yksilöä, tiimiä ja liiketoimintajärjestelmää saamaan uutta tietoa ja nopeuttamaan päätöksentekoa, mikä mahdollistaa uuteen kasvuun ja mahdollisuuksiin tarttumisen", toimitusjohtaja Satya Nadella Microsoftilta sanoo.

"Tämä kumppanuus tarjoaa ainutlaatuisia etuja energiayhtiö-, teollisuus-, liikenne- ja infrastruktuuriasiakkaillemme ja rakentuu Microsoftin ja ABB:n yhteisille vahvuuksille", ABB-yhtymän pääjohtaja Ulrich Spiesshofer sanoo.

"Seuraava askel on kehittää yksi maailman suurimmista teollisuuden pilvipalvelualustoista perustuen asennettuun laitekantaamme, joka sisältää yli 70 miljoonaa verkkoon liitettyä laitetta ja yli 70 000 digitaalista ohjausjärjestelmää."

Tänään julkaistussa ABB Ability -tarjonnassa yhdistyy ABB:n digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden portfolio läpi kaikkien asiakassegmenttien, mikä vahvistaa ABB:n johtavaa asemaa energian vallankumouksessa ja neljännessä teollisessa vallankumouksessa. ABB:n uusi integroitu pilvialusta tulee olemaan avainasemassa ABB:n Ability -tarjonnassa ja sen odotetaan luovan laajoja, avoimia, digitaalisia teollisuuden ekosysteemejä asiakkaille, yhteistyökumppaneille, toimittajille ja kehittäjille.

Yhdessä ABB ja Microsoft nopeuttavat ja edistävät digitaalisten ratkaisujen luomista ja näin parantavat asiakkaiden tuottavuutta lisäämällä käytettävyyttä, nopeutta ja tuottoa. Kun ABB standardoi alustansa Azureen ja vahvistaa johtajuutta energian vallankumouksessa ja neljännessä teollisessa vallankumouksessa, yhtiö saa täyden hyödyn Azuren palveluista, kuten Azure IoT Suitesta ja Cortana Intelligence Suitesta.

ABB ja Microsoftilla on pitkä ja menestyksekäs yhteistyön historia ja ne ovat toimittaneet mullistavia end-to-end-ratkaisuja useille teollisuudenaloille, kuten robotiikkaan, älykkäisiin sähköverkkoihin, meriteollisuuteen ja satamiin sekä sähköauton latausinfrastruktuuriin.

Tämä on suomenkielinen käännös ABB-yhtymän virallisesta englanninkielisestä tiedotteesta.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp