Timo Toissalo Suomen ABB:n myynti- ja markkinointijohtajaksi

Timo Toissalo on nimitetty ABB Oy:n Domestic Sales -yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.10.2016 alkaen. Uudessa tehtävässään hän vastaa Suomen ABB:n markkinoinnista ja myynnistä kotimaisille asiakkaille.

Timo Toissalo raportoi Pekka Tiitiselle, joka aloittaa ABB Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2016 lähtien. Toissalo seuraa tehtävässä Paavo Tammistoa, joka siirtyy johtamaan ABB:n globaalia Wiring Accessories -tuoteryhmää.

"Haastavasta maailmanmarkkinatilanteesta huolimatta alalla on Suomessa positiivinen vire, kun sähkönjakelun infrastruktuuria kehitetään älykkäämpään suuntaan ja teollisuus panostaa energiatehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseen. Vahvalla kotimaisella osaamisella, laajalla tuote- ja ratkaisutarjoamalla, kehitysotteella ja maailmanlaajuisella tehdasverkostolla olemme vastaamassa asiakkaidemme haasteisiin", Toissalo sanoo.

Toissalo on työskennellyt ABB:llä vuodesta 1999 lähtien useissa johtotason tehtävissä, viimeksi Suomen ABB:n Power Conversion -liiketoimintayksikön ja Solar-tulosyksikön johtajana. Koulutukseltaan Toissalo on diplomi-insinööri ja hänellä on myös Executive MBA -tutkinto.

ABB (www.abb.fi) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden sekä liikenne- ja infrastruktuurialojen asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB työllistää 100 maassa noin 135 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp