Vastuullinen kesäduuni alkaa perehdytyksellä

Lähiviikkoina noin tuhat kesätyöntekijää aloittaa työnsä Suomen ABB:llä. Huolellisella perehdyttämisellä varmistetaan turvallinen työ jokaiselle.

ABB:llä perehdytys nähdään mahdollisuutena istuttaa turvallisuuskulttuurin siemen nuorten ajattelutapaan ja ottaa kesätyöntekijät mukaan rakentamaan turvallista työpaikkaa heti alusta lähtien.

”Kesätyöntekijöiden perehdyttäminen on erittäin tärkeää. Loma-aikana tapaturmien riski kasvaa – varsinkin jos perehdytystä ei hoideta huolella. Rohkaisemme kesätyöntekijöitä tekemään rohkeasti turvallisuushavaintoja ja havainnoimaan työympäristöään”, ABB:n turvallisuusjohtaja Hannu Rintala sanoo.

Suomen ABB on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jossa sitoudutaan vastuullisen kesätyön periaatteisiin: hyvään hakijakokemukseen, mielekkääseen työhön, perehdytykseen ja ohjaamiseen, oikeudenmukaisuuteen ja tasapuolisuuteen, kohtuulliseen palkkaan sekä kirjalliseen työsopimukseen ja –todistukseen.

”Kesätyö on nuorelle ainutlaatuinen kokemus, johon työyhteisössä jokainen voi vaikuttaa positiivisella tavalla. Esimiehen ja työtovereiden myönteinen ja kannustava suhtautuminen sekä kesätyöntekijän tukeminen kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Toivotan kesätyöntekijät erittäin lämpimästi tervetulleiksi ABB:lle.”

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp