Moottorinsuojakatkaisijoiden asennus onnistuu nyt yhdellä kädellä!

ABB lanseeraa uudet MS132-KT-moottorinsuojakatkaisijat muuntajansuojaukseen. Ne mahdollistavat sulakkeettoman suojauksen ylikuormitukselta ja oikosuluilta. Katkaisijoissa on hyödynnetty uutta pikajousitekniikkaa, jonka ansiosta asennus on nopeampaa, kytkeminen helpompaa ja liitännät luotettavampia kuin koskaan aiemmin.

Muuntajan suojaukseen tarkoitettu katkaisija on suunniteltu erityisesti sulakkeettomaksi suojalaitteeksi antamaan oikosulku- ja ylikuormitussuojan ohjausjännitemuuntajan ensiöpuolelle. Tällöin säästetään kallis suojaus toisiopuolella. Tarkan suojauksen lisäksi muuntaja kytketään käsikäyttöisesti ja turvallisesti verkkoon sekä irti verkosta.

MS132-KT -moottorinsuojakatkaisijoissa on hyödynnetty uutta pikajousitekniikkaa, jonka ansiosta asennus on nopeampaa, kytkeminen helpompaa ja liitännät luotettavampia kuin koskaan aiemmin.
MS132-KT -moottorinsuojakatkaisijoissa on hyödynnetty uutta pikajousitekniikkaa, jonka ansiosta asennus on nopeampaa, kytkeminen helpompaa ja liitännät luotettavampia kuin koskaan aiemmin.

Kolmenapaisen MS132-KT-suojakatkaisijasarjan leveys on vain 45 mm ja nimellisvirta yltää 25 A saakka. MS132-T-suojakatkaisija osoittaa erikseen laukaisutapahtuman ylikuormitus- ja oikosulkulaukaisun välillä, mikä lisää käyttäjän turvallisuutta ja nopeuttaa laitteiston palautumista vikatilanteesta tuotantoon. Lisäksi suojakatkaisimella on erotusominaisuus, lämpötilakompensoitu ylikuormituslaukaisu sekä lukittava kiertokytkin selkeällä TRIP-osoituksella.

Katkaisijan pikajousiliittimissä on hyödynnetty uutta pikajousitekniikkaa, jonka ansiosta asennus on nopeampaa ja johdotus helpompaa kuin koskaan ennen. Johtimet yksinkertaisesti vain työnnetään liittimeen ilman jousen avaamista ruuvitaltalla ja liitos on valmis – yhdellä kädellä! Pikajousiliittimien avulla liitoksista tulee luotettavampia, ja löysien liitosten aiheuttamat vikatilanteet häviävät. Ne siis tarjoavat loppukäyttäjälle luotettavan, käyttövarman, turvallisen ja tuottavuutta parantavan ratkaisun. Tutustu tarkemmin uuteen pikajousitekniikkaan: Yhdellä kädellä! Moottorikäynnistin pikajousiliittimin (.pdf).

Ota sinäkin käyttöösi ABB:n uudella liitintekniikalla varustetut katkaisijat, jotka takaavat paitsi muuntajasi suojauksen, myös yksinkertaisen ja jouhevan asennuksen ja kytkemisen.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp