ABB:n Matti Kauhasesta Aalto-yliopiston kunniatohtori

ABB-yhtymän Drives-liiketoimintalinjan teknologiajohtaja Matti Kauhaselle on myönnetty Aalto-yliopiston tekniikan kunniatohtorin arvonimi. Arvonimi myönnettiin vahvasta roolista ABB:n ja Aalto-yliopiston välisen yhteistyön luomisessa.

ABB-yhtymän Drives -liiketoimintalinjan teknologiajohtaja Matti Kauhaselle on myönnetty Aalto-yliopiston tekniikan kunniatohtorin arvonimi.
ABB-yhtymän Drives -liiketoimintalinjan teknologiajohtaja Matti Kauhaselle on myönnetty Aalto-yliopiston tekniikan kunniatohtorin arvonimi.

Matti Kauhanen on toiminut jo pitkään avainhenkilönä ABB:n ja Aalto-yliopiston välisen pitkäkestoisen, aktiivisen ja monitahoisen yhteistyön luomisessa. Hän on toiminut ABB:n vastuuhenkilönä ja toiminnan edistäjänä useissa Aallolla toteutetuissa ja ABB:n rahoittamissa suurissa tutkimusprojekteissa. Kauhanen on toiminut säännöllisesti myös lukuisissa Aalto-yliopiston opetuksen ja tutkimuksen kehittämiseen liittyvissä luottamus- ja asiantuntijatehtävissä. Kauhanen on Teknillisen korkeakoulun alumni.

Kunniatohtorin arvo on korkein huomionosoitus, jonka yliopisto voi osoittaa. Tekniikan kunniatohtorin arvo myönnetään seitsemälle merkittävälle tieteen, tekniikan ja arkkitehtuurin vaikuttajalle teknisten korkeakoulujen promootiossa 14. kesäkuuta. Tekniikan alan promootiossa mukana ovat Insinööritieteiden korkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu ja Sähkötekniikan korkeakoulu.

Lisätiedot: Aalto-yliopiston kunniatohtoreiksi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, videotaiteilija Eija-Liisa Ahtila ja 13 muuta tekniikan, taiteen ja yhteiskunnan vaikuttajaa

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp