Kolminkertainen Suomen mestari on kesätöiden paluumuuttaja

21-vuotias Antti Lehmusvirpi on aloittanut kesätyöt tämän kesän osalta ABB:n Smart Power -liiketoimintojen lähettämössä. Viime kesä jäi väliin varusmiespalveluksen vuoksi. Sen hän suoritti puolustusvoimien urheilukoulussa – arvatenkin, sillä Antti on nyrkkeilyn superraskaan sarjan kolminkertainen Suomen mestari.

”Hyvässä ja rennossa työyhteisössä on hyvä fiilis työskennellä, ja jollei jotain asiaa tiedä, on helppo kysyä työkaverilta tarvittaessa opastusta”, kertoo kolmatta kesää Smart Powerin lähettämössä kesätöitä tekevä Antti Lehmusvirpi.
”Hyvässä ja rennossa työyhteisössä on hyvä fiilis työskennellä, ja jollei jotain asiaa tiedä, on helppo kysyä työkaverilta tarvittaessa opastusta”, kertoo kolmatta kesää Smart Powerin lähettämössä kesätöitä tekevä Antti Lehmusvirpi.

Kesätyöpesti on tänäkin kesänä lähettämössä. Toimenkuvaan kuuluu kytkimien pakkaaminen ja lähettäminen asiakkaille. ”Vaihtelevat työtehtävät, rento ilmapiiri ja hyvät työkaverit”, Antti listaa motiiveikseen palata kesätöihin ABB:lle jo kolmatta kertaa.

”Työhön perehdytyksen sain jo ensimmäisenä kesänä, joten pääpiirteittäin toimenkuva on tuttu. Sen jälkeen on joka kesä tuonut mukanaan jonkin uuden asian oppimista, sillä tekniikat ja toimintatavat kehittyvät koko ajan. Muuttuneet asiat käytiin lävitse tämänkin kesäpestin alussa. Tällä hetkellä olen mukana hankkeessa, jossa pyritään entisestään parantamaan lähetysten laatua. Tämän kesän alkajaisiksi suoritin lentoturvallisuuskoulutuksen ja aiemmin olen suorittanut trukkikorttikoulutuksen. Näiden koulutusten myötä toimenkuvani on laajentunut”, Antti lisää. "Työssäni korostuvat asiakaskeskeisyys ja laatu, sillä tuotteen pitää lähteä asiakkaalle kaikin tavoin oikein – niin ajallisesti, määrällisesti kuin laadullisesti. Sen olen todennut, että laatu, laadun parantaminen ja asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen ovat jatkuvaa työtä – ei kertaprojekteja.”

Antin vapaa-aika kuluu mitä suurimmalta osin rakkaan harrastuksen parissa. Wasa Boxing clubin kasvattina hän ottelee nyrkkeilyn superraskaassa sarjassa eli yli 91-kiloisissa. 18-vuotiaana Antti nappasi Suomenmestaruushopeaa, 19- ja 20-vuotiaana kultaa ja tuorein mestaruus – kolmas perättäinen – on tältä keväältä. Sen hän voitti tuomariäänin 5-0. Antti edustaa myös Suomen nyrkkeilymaajoukkuetta.

Vaikka nyrkkeily haukkaa aimo osan Antin ajasta on hän ehtinyt muutakin. Lukio on takana ja syksyllä alkaa korkeakouluopinnot. Myös klassisen musiikin kitaraopinnoille liikenee Antilta aikaa. Tulevaisuuden Antti näkee urheilun ja opiskelun yhdistelmänä ja mahdollisuuksien mukaan itsensä jatkossakin töissä ABB:llä.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp