ABB:n koneturvapiirien AFS-kontaktorien valikoima on laajentunut

Koneturvapiirien moottorinohjauksen ratkaisuvalikoima on laajentunut. AFS-sarjan uutuuksia ovat suurempien virta-alueiden AFS116 – AFS750 kontaktorit, jolloin AFS-ratkaisut kattavat nyt moottorien nimellisvirrat 9 A – 750 A. AFS-kontaktoreissa on tehdasasenteinen kiinteä, huomiota herättävän keltainen apukosketin kontaktorin tilatiedon varmaan ja luotettavaan välittämiseen.

Koneturvajärjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa oleellista on huomioida valittujen ratkaisujen luotettava toiminta ja kokonaisen järjestelmän antama korkea käyttöturvallisuus. ABB tarjoaa kokonaisratkaisut kenttälaitteiden, turvareleiden ja -logiikoiden sekä turvapiirin kontaktorien muodostamassa saumattomassa kokonaisuudessa.

AFS koneturvapiirien kontaktorien laajentunut tuotesarja on jatkoa ABB:n vastikään lanseeratulle pienempien AFS-kontaktorien tarjonnalle. AFS on suunniteltu tärkeimpien turvallisuusstandardien EN ISO 13849 ja EN 62061 mukaan, varmistaen laitteiden ja koneiden turvallisen käytön. Ne voidaan integroida tehokkaasti koneisiin ja laitteisiin turvapiirien luotettavaa moottorien ohjausta varten.

AFS -sarjan keskeiset tekniset ominaisuudet:

  • AFS-kontaktorit perustuvat AF-elektroniselle kontaktorin kelan ohjaukselle. AF-elektroninen kelanohjaus suodattaa ohjausjännitteessä olevia häiriöitä ja näin moottorin ohjaus säilyy luotettavana.
  • AFS-kontaktorit avautuvat nopeammin kuin perussarjan AF-kontaktorit
  • Sarjan nimellisvirrat 9 A – 750 A varmistavat kontaktorin soveltuvuuden jokaiseen turvallisuussovellukseen
  • Tehtaalla asennetut kiinteät, keltaiset apukoskettimet luotettavaan virtapiirien valvontaan ja ohjaukseen
  • Kontaktorien turvapiirin laskennassa tarvittavat tiedot ovat saatavilla FSDT- ja Sistema-kirjastoista
  • Apukoskettimien keltainen huomioväri erottuu selvästi keskuksen muista komponenteista.

Lue lisää ABB:n koneturvallisuuden ratkaisuista moottorin ohjaus- ja suojaustarpeisiin.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp