ABB tarjoaa veloituksetta ohjelmistopalveluja auttaakseen robottiasiakkaitaan tuotannon ylläpitämisessä

ABB tarjoaa veloituksetta ohjelmistopalveluja auttaakseen robottiasiakkaitaan tuotannon ylläpitämisessä

Tämän ennennäkemättömän kriisin aikana ABB:n Robotics ja Discrete Automation -liiketoiminta auttaa asiakkaitaan ja kumppaneitaan tuotannon ylläpitämisessä ja liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistamisessa samalla, kun useat työskentelevät kotoa käsin.

ABB tarjoaa tärkeimpiä ohjelmistopalvelujaan robottiasiakkailleen ja -kumppaneilleen veloituksetta vuoden 2020 loppuun saakka.

Monet asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat hyötyä digitaalisista ratkaisuista, joilla he pystyvät hallitsemaan tuotantolinjoja ja pitämään robottijärjestelmät toimivina myös ilman ihmisten välistä fyysistä vuorovaikutusta, mikä on erityisesti tarpeen tällä hetkellä, kun pidetään sosiaalista etäisyyttä ja työskennellään etäyhteyksillä. Digitaaliset työkalumme helpottavat meneillään olevien projektien toteutusta ja valmistautumista tuleviin hankkeisiin, joita voidaan edistää heti, kun kaikki palaavat työpaikoilleen. 

Tarjolla olevat ilmaiset ohjelmistot:

RobotStudio®

RobotStudio® on ABB: n simulointi- ja offline-ohjelmointiohjelmisto, joka tarjoaa etäyhteydellä fyysistä koneista tai järjestelmistä täydellisen digitaalisen kopion eli digitaalisen kaksosen, jotta voit etänä nähdä, mitä tuotantolinjallasi tapahtuu. RobotStudio®-offline-ohjelmointityökalun avulla voit luoda, simuloida ja testata täydellistä robottiasennusta virtuaalisessa 3D-ympäristössä vierailematta ja aiheuttamatta häiriötä tuotantolinjalle paikan päällä. Kaikki RobotStudio® -toiminnot, Powerpacs- ja CAD-kääntäjät sekä digitaaliset twin- ja Virtual Reality -tapaamiset ovat nyt saatavilla veloituksetta käyttöösi.

Koulutusta ja tukea
Tarvittaessa tarjoamme myös teknistä koulutusta virtuaalisesti (Skype tai Teams). Tuen saamiseksi voit olla yhteydessä: robotit@fi.abb.com.

ABB Ability™ -etäyhteyspalvelut – Kunnonvalvonta ja diagnostiikka

ABB Ability™ Connected Services -alustalla valvotaan yksittäisten tai useamman robottien toimintaa. Lisäksi sillä helpotetaan kokonaisten robottijärjestelmän toimivuuden ja suorituskyvyn optimointia. Connected Services -alustan toiminnallisuudella asiantuntijat voivat etukäteen havaita ongelmia, jotka voisivat huomaamattomina johtaa kalliisiin ja suunnittelemattomiin seisokkeihin.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp