ABB Electrification tarjoaa digitaalisia ratkaisuja ilmaiseksi vuoden 2020 loppuun

ABB Electrification tarjoaa digitaalisia ratkaisuja ilmaiseksi vuoden 2020 loppuun

Koronaviruspandemia vaikuttaa lähes kaikkiin liiketoimintasektoreihin ja maailmantalouteen. Siksi ABB Electrification on ilmoittanut tukevansa asiakkaitaan näinä haastavina aikoina.

ABB Electrification antaa sairaaloille suunnatun iUPSGuard-ohjelmiston ilmaiseksi uusien tilaajien käyttöön 12 kuukaudeksi. Samoin kaikki uudet tilaajat ja tilauksensa uusijat saavat ABB Ability™ -verkkosovelluspalvelun (Saas) ilmaiseksi käyttöönsä 12 kuukaudeksi. Kumpikin tarjous on voimassa tästä päivästä vuoden loppuun.

ABB Electrification tarjoaa työkalut, joita tarvitaan kriittisen infrastruktuurin ylläpidossa. Näitä ovat esimerkiksi tärkeiden terveydenhuoltosovellusten katkeamattoman tehonsyötön järjestelmien (UPS) etävalvonta ja -diagnostiikka sekä yleishyödyllisten palvelujen tarjoajien sekä liike- ja teollisuustilojen energian- ja rakennustenhallintaratkaisut.

ABB:n Electrification-liiketoiminnan johtaja Tarak Mehta toteaa: ”Suhtaudumme vakavasti haasteisiin, joita asiakkaamme joutuvat nyt kohtaamaan. Olemme sitoutuneet auttamaan niitä saavuttamaan hyvän toimintavakauden ja pienentämään kustannuksia."

"Eri sektoreilla tehtävä työ on merkityksellistä. Halusimme siksi antaa mahdollisimman monelle tekijälle mahdollisuuden hyötyä ratkaisuistamme antamalla ne ilmaiseksi käyttöön 12 kuukaudeksi.”

Luotettava sähkönjakelu on juuri nyt erityisen tärkeää sairaaloille ja terveydenhuollon sovelluksille:

  • ABB:n iUPSGuard-etävalvontaratkaisulla sairaalat ja muut terveydenhuoltolaitokset voivat hyödyntää ABB:n ja kaikkien kolmansien osapuolien UPS-järjestelmien etävalvontaa ja -diagnostiikkaa ja varmistaa näin välttämättömän sähkönjakelun.

ABB tarjoaa myös lukuisia ratkaisuja ilmaiseksi ABB Ability MarketplaceTM -portaalissa. Niillä voidaan tehostaa yritysten toimintaa ja parantaa turvallisuutta etäyhteydellä. Ratkaisut auttavat laitoksia tärkeimpien toimintojen ylläpidossa. Samalla ne vähentävät paikan päällä työskentelevien työntekijöiden tarvetta.

ABB Ability MarketplaceTM -portaalin ilmaisia energian- ja resurssienhallintaohjelmistoja:

  • ABB AbilityTM Electrical Distribution Control System (EDCS) on digitaalinen energianhallintajärjestelmä, jolla yritykset voivat pienentää käyttökustannuksiaan jopa 30 prosenttia.
  • ABB AbilityTM Backup Management for electrical systems – DataCare on sähköjärjestelmien varmistussovellus, jolla voidaan jakaa kätevästi teknisiä tietoja suoja- ja hallintareleistä. Laitokset voivat maksimoida toimintansa tehokkuuden tekemällä päivitykset samaan aikaan kuin suunnitellut testit ja huoltotoimet.

Kaikkia asiakkaita, jotka haluavat ottaa käyttöön ilmaisia ohjelmistoratkaisuja, pyydetään ottamaan yhteyttä paikalliseen Asiakaspalvelukeskukseen.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp