ABB tarjoaa asiakkaille uusia etäyhteysmahdollisuuksia

Nopeutettua etätyökalujen ja digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa kriittisillä aloilla.

”Koronakriisin aikana hallitusten ja yritysten täytyy tehdä vaikeita valintoja ihmisten turvallisuuden ja talouden välillä. ABB haluaa auttaa molemmissa: suojella ihmisiä mutta myös auttaa yrityksiä pysymään toimintakykyisinä näinä vaikeina aikoina”, toteaa ABB:n Industrial Automation ­-liiketoiminnan johtaja Peter Terwiesch. ”Etäpalveluilla ja digitaalisilla ratkaisuilla on merkittävä rooli, kun halutaan suojata ihmisiä, pitää tuotanto käynnissä ja turvata kriittiset toimitusketjut ja yritysten talous.”

Silloin kun yritykset joutuvat rajoittamaan työskentelyä työpaikoilla, on varmistettava, että energia-, prosessi-, hybridi- ja meriteollisuus pystyvät edelleen jatkamaan toimintaansa. Nämä toimialat turvaavat elintarvikkeiden käsittelyn, energiantuotantoa, vesihuoltoa, pehmopaperin tuotantoa, datakeskusten sähkönsaantia ja tuotteiden kuljetusta.  

ABB pyrkii yhdessä asiakkaidensa kanssa tarjoamaan kotoaan työskenteleville teknikoille ja huoltoinsinööreille reaaliaikaista videokuvaa valvomoista, toimintaraportteja, prosessitietoja sekä laitosten tilaa kuvaavia suorituskykymittareita.

Turvatakseen keskeytymättömän toiminnan ABB tarjoaa asiakkailleen etäkäytettäviä ratkaisuja, joita ovat muun muassa kriittisten resurssien kunnon etävalvonta, huoltotuen lisätty todellisuus, koulutuksen ja varaosahallinnan verkkotyökalut sekä itsediagnostiikka, jolla pienennetään resursseja, prosesseja ja turvallisuutta koskevia riskejä.

Monet palveluista tuodaan asiakkaiden saataville aina käytettävissä olevan digitaalisia ratkaisuja ja palveluja sisältävän ABB Ability™ Collaborative Operations ­alustan ja siihen liittyvän Collaborative Operations ­keskusten maailmanlaajuisen verkoston kautta. ABB:n eri alojen asiantuntijat ja data-analyytikot auttavat asiakkaita seuraamaan resursseja, prosesseja ja riskejä, tuottavat datasta tietoa yhdessä asiakkaan kanssa, ehdottavat riskienhallintakeinoja ja antavat tärkeää etätukea, joka auttaa pitämään tuotannon käynnissä.

”Olemme sitoutuneet siihen, että asiakkaamme pystyvät toimimaan turvallisesti, jatkamaan toimintaansa ja pitämään työntekijänsä yhteydessä toisiinsa. Selviämme tästä puhaltamalla yhteen hiileen", Terwiesch jatkaa.

Käy osoitteessa https://new.abb.com/process-automation/collaborative-operations tai lähetä sähköpostia osoitteeseen automation.service@us.abb.com.

ABB:n Industrial Automation -liiketoiminnalla on laaja valikoima tuotteita, järjestelmiä ja ratkaisuja prosessi- ja hybriditeollisuuden asiakkaille. Näitä ovat esimerkiksi alakohtaiset integroidut automaatio-, sähköistys- ja digitaaliset ratkaisut, ohjaustekniikat, ohjelmisto- ja elinkaaripalvelut, mittaus- ja analytiikkatarjooma sekä merenkulku- ja turboahdintarjooma. ABB:n Industrial Automation on globaalien markkinoiden toiseksi suurin toimija. Vankalla alan asiantuntemuksella ja kokemuksella ABB:n Industrial Automation auttaa asiakkaitaan parantamaan kilpailukykyään ja sijoitetun pääoman tuottoa sekä toimimaan turvallisesti, älykkäästi ja kestävästi.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp