ABB juhlistaa sähköistä liikennettä World EV Day -tapahtumalla

Sähköistä liikennettä juhlistetaan 9.9.2020 yhteistyössä Green.TV:n kanssa

Maailman ensimmäinen kansainvälinen sähköautojen päivä, jonka ABB ja Green.TV järjestävät, on tunnustus sähköisen liikenteen maailmanlaajuisesta tärkeydestä. Sähköautojen nykyisiä ja tulevia kuljettajia kannustetaan yhdessä paikallisten liikenneviranomaisten ja liikennöitsijöiden kanssa tunnistamaan se ratkaisevan tärkeä rooli, joka heillä on liikenteen kestävän kehityksen ja päästöttömän tulevaisuuden edistämisessä.

Päivästä tulee vuosittainen tapahtuma, joka muistuttaa lisäksi luotettavan pikalatausinfrastruktuurin, sähköverkon kehittämisen ja uusiutuvan energian integroinnin tärkeydestä aidosti kestävän liikenne-ekosysteemin luomisessa.

ABB:n sähköisen liikenteen infrastruktuuriratkaisujen johtaja Frank Muehlon sanoo: ”Nyt on ratkaiseva hetki siirryttäessä uuteen, sähköiseen ja kestävään liikenteeseen. Teemme uraauurtavaa työtä tämän siirtymän mahdollistamiseksi osana ABB:n Mission to Zero -hanketta. Kansainvälinen päivä, jonka aikana sähköiset liikenneratkaisut saavat maailmanlaajuisesti tunnustusta ja niiden tärkeyttä juhlitaan, on ABB:lle mieluinen hanke olla mukana tapahtuman pääjärjestäjänä.”

ABB:llä on vertaansa vailla oleva asiantuntemus sähköistämisestä ja se on maailman johtava toimija sähköautojen latausratkaisujen alalla. ABB on myynyt yhteensä yli 14 000 pikalaturia (DC) yli 80 maassa, ja on siten täydellinen yhteistyökumppani World EV Day -tapahtumalle. Hiljattain ABB sai Global E-mobility Leader 2019 -palkinnon työstään kestävien liikenneratkaisujen kansainvälisen käyttöönoton edistämisessä.

Green.TV-mediayrityksen perustaja Ade Thomas lisää: ”Olen iloinen yhteistyöstä ABB:n kanssa ja kansainvälisen päivän lisäämisestä sähköisen liikenteen tapahtumakalenteriin: World EV Day on päivä, jolla juhlistetaan sähköistä liikennettä hiilineutraalin tulevaisuuden edistämiseksi.”

World EV Day tekee yhteistyötä muiden yhteistyökumppaneiden ja sähköisen liikenteen alan johtavien toimijoiden kanssa, jotta ensimmäisestä World EV Day -tapahtumasta tulee maailmanlaajuinen vuosittainen tapahtuma.

Muita yhteistyökumppaneita ovat Intiassa pääkonttoria pitävä Mahindra Electric Mobility Limited, joka valmistaa sähköautoja ja niihin liittyviä teknologioita, Liberty Charge, joka on mukana sähkö- ja sähköliitäntäinfrastruktuurin rakentamisessa sähköautojen latauksen mahdollistamiseksi asuinalueilla Isossa-Britanniassa, sekä Volta Trucks, joka valmistaa sähkökäyttöisiä kuorma-autoja.

Mahindra Electric Mobility Limitedin toimitusjohtaja Mahesh Babu sanoo: ”Olemme ylpeitä World EV Day -tapahtuman käynnistämisestä yhteistyössä Green.TV:n kanssa. Se on kansainvälinen päivä, joka juhlistaa kestävän liikenteen tärkeyttä ja sähköisen liikenteen aseman edistämistä asiakkaiden ensisijaisena valintana kaikkialla maailmassa.”

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 144 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp