ABB Ability™ Collaborative Operations -ratkaisuilla lisää tehokkuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta metalliteollisuuteen

Uusi metalliteollisuuden ratkaisupaketti auttaa suorituskyvyn optimoinnissa integroimalla etävalvonnan, IoT-infrastruktuurin, analytiikan ja inhimillisen näkemyksen jokapäiväiseen toimintaan.

ABB on julkaissut metalliteollisuudelle ABB Ability™ Collaborative Operations -palvelupaketin, jonka avulla teräksen ja alumiinin tuottajat voivat optimoida tuotantoa, parantaa turvallisuutta, seurata tuotantolaitteiden kuntoa ja tehostaa laitoksen kunnossapitoa hyödyntämällä digitaalisiin teknologioihin perustuvaa reaaliaikaista etäyhteyttä ABB:n metalliteollisuuden asiantuntijatiimin kanssa.

Metallintuottajien ja ABB:n asiantuntijoiden yhteisiä vahvuuksia hyödyntävä Collaborative Operations -palvelupaketti käyttää tuotantolaitosten IoT-infrastruktuurin kautta tuotettua tietoa tarjotakseen kehittyneen analyysin avulla näkemyksiä, jotka voivat auttaa ja tukea älykästä päätöksentekoa älykkään laitoksen suorituskyvyn parantamiseksi.

Collaborative Operations -palvelupaketin keskeisiä etuja ovat jatkuva yhteistyö ja mahdollisuus kääntyä ABB:n asiantuntijoiden puoleen, tuotantolaitteiden parantunut käyttöaste, nopeampi ongelmien ratkaisukyky ja älykäs päätöksenteko, tuottavuuden lisääntyminen tuotantolaitteiden suorituskykyä ja kannattavuutta parantamalla, laadukkaammat tuotokset, turvallisuuden lisääntyminen ja paikalla tuotantolaitoskäyntien vähentyminen. Kun prosessin suorituskyvyssä tapahtuu muutoksia, automaattiset hälytykset lähtevät samanaikaisesti sekä laitteiden käyttäjille että ABB:n asiantuntijoille. Näin korjaavat toimenpiteet voidaan aloittaa välittömästi.

”ABB Ability™ Collaborative Operations -palvelupaketti tarjoaa asiakkaillemme entistä paremman käsityksen prosessin suorituskyvystä ja laitteiden kunnosta, mikä mahdollistaa paremman ymmärryksen prosessin kyvykkyydestä ja toimintarajoitteista”, Digital Service Manager, ABB Metals Nilabja Ash kertoo. "Ratkaisujen tehokkuus perustuu etätukeen ja ABB:n laajaan operatiiviseen asiantuntemukseen, jota asiakkaat voivat hyödyntää tehdäkseen parempia liiketoimintapäätöksiä.”

Metalliteollisuuteen erikoistuneet tiimit ABB Ability™ Collaborative Operations -keskuksissa auttavat yhdistämään tuotantolaitoksen tuottaman tiedon ABB:n yli sadan vuoden ajalta kertyneeseen tietoon metalliteollisuuden prosesseista. Suorituskyvyn optimoimiseksi tuotantolaitoksen käyttäjillä, insinööreillä ja asiakkaan edustajilla on lisäksi yhteys ABB:n metalliteollisuuden automaatio- ja sähköistysasioihin erikoistuneisiin asiantuntijoihin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

  • Kuva 1: ABB Ability™ Collaborative Operations -ratkaisut metalliteollisuudelle
  • Kuva 2 - ABB Ability™ Collaborative Operations -järjestelmä käytössä
  • Kuva 3 - Teräsrullat valmiina kuljetukseen

"ABB:llä uskomme, että yhteistyöllä pystymme parantamaan järjestelmän suorituskykyä ja optimoimaan käytettävyys, laatu, tuottavuus ja kannattavuus koko arvoketjussa”, Nilabja Ash jatkaa.

ABB:n Collaborative Operations -ratkaisujen on osoitettu tuottavan merkittäviä parannuksia ja säästöjä useilla toimialoilla. Esimerkiksi omaisuutta, prosesseja ja riskejä voidaan hallita paremmin hyödyntämällä välitöntä data-analyysia koneen käyttöiän pidentämisen perustana tai vähentämällä ylläpitokustannuksia käyttämällä ennakoivia huoltomenetelmiä. Tuotannon laitekannan hallinnan ja ennustavien huoltomoduulien lisäksi metalliteollisuuden palvelupakettiin kuuluu esimerkiksi profiili- ja kylmävalssauksen data-analyyttiset menetelmät, taajuusmuuttajien etävalvonta, säätöpiirit ja kyberturvallisuus sekä hälytysten ja turvallisuuden hallintapalvelut.

ABB Ability™ -alustan ja pilvi-infrastruktuurin avulla asiakkaat voivat kerätä ja analysoida automaattisesti tietoja prosesseista, laitekannasta ja riskeistä. Näiden analyysien avulla tunnistetaan, luokitellaan ja priorisoidaan automaattisesti alueet, joilla suorituskykyä voidaan parantaa, jotta tuotantolaitoksessa paikan päällä olevat asiakkaan edustajat yhdessä Collaborative Operations -keskuksissa työskentelevien ABB:n asiantuntijoiden kanssa voivat varmistaa, että kukin laitos toimii turvallisesti, tehokkaasti ja tuottavasti.

ABB Ability™ on yhtenäinen, monelle toimialalle soveltuva, laitteista ja verkon reunalta pilvipalveluihin ulottuva digitaalinen alusta, jonka avulla autamme asiakkaitamme tietämään enemmän, tekemään enemmän ja paremmin – yhdessä.

Lisätietoja ABB Ability™ Collaborative Operations -ratkaisuista löydät täältä: https://new.abb.com/metals/digital/abb-ability-collaborative-operations

ABB on luotettava kumppani ja johtava metalliteollisuuden toimittaja, joka tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita, palveluita ja kokonaisratkaisuja, jotka parantavat rauta-, teräs-, alumiini- ja muiden metallien tuotantoprosessien tuottavuutta, laatua, turvallisuutta ja kustannustehokkuutta. Yli vuosisadan kokemuksella ABB: n tarjoukset ovat asiantuntevasti räätälöityjä ja erittäin prosessikohtaisia, ja ne palvelevat koko teollisuutta materiaalitelakalta ja alkutuotannosta valu-, valssaus- ja prosessilinjoihin saakka. Koko metallien arvoketjussa ABB osoittaa sitoutuneensa toiminnan optimointiin korkean suorituskyvyn tuotteiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. abb.com/metals

ABB Ability™ Collaborative Operations tarjoaa tehokkaita digitaalisia ratkaisuja, joissa hyödynnetään nykypäivän toiminta- ja tietotekniikoita tuottavuuden lisäämiseksi, toiminnan optimoimiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi. ABB Collaborative Operations -ratkaisut yhdistävät alustan, ihmiset ja paikat, joita tarvitaan ABB-asiantuntemuksen välittämiseen suoraan sinulle, missä ikinä oletkin.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp