ABB ja Green.TV käynnistävät sähköautojen käyttöä edistävän kampanjan

Kuukauden ajan ennen kansainvälistä World EV Day -tapahtumaa kuluttajat voivat antaa verkossa lupauksen siitä, että heidän seuraava ajoneuvonsa kulkee sähköllä.

ABB ja Green.TV järjestävät 9.9. maailman ensimmäisen sähköautojen päivän (World EV Day). Silloin ympäri maailmaa juhlistetaan sähköistä liikennettä. Sähköautojen nykyisille ja tuleville kuljettajille suunnatun World EV Day -tapahtuman tarkoituksena on antaa kuluttajille lisää tietoa sähköautojen hyödyistä ja tehdä niiden käytöstä ensisijainen tavoite.

World EV Day pyytää kuljettajia antamaan verkossa lupauksen siitä, että heidän seuraava autonsa kulkee sähköllä. Se on konkreettinen esimerkki siitä, kuinka World EV Day edistää sähköajoneuvojen tunnustamista ratkaisevan tärkeiksi, kun kehitetään kestävää liikennettä.  

ABB:n sähköisen liikenteen infrastruktuuriratkaisujen johtaja Frank Muehlon kertoo: ”Osana ABB:n Electrification-divisioonan Mission to Zero -hanketta olemme sitoutuneet tekemään yhteiskunnasta puhtaamman ja vihreämmän meille kaikille. World EV Day suuntaa huomion siihen, että sähköautoja on käytettävä enemmän. Toivomme, että tämä kampanja tukee maailmanlaajuisestiiirtymistä päästöttömään liikenteeseen.”

ABB on sähköisen liikenteen globaali johtaja. Se edistää päättäväisesti innovointia alalla ja tukee sähköajoneuvojen käytön kasvua. ABB:llä on vertaansa vailla oleva asiantuntemus sähköistämisestä. Yhtiö on myynyt yli 14 000 DC-pikalaturia yli 80 maassa. Hiljattain ABB sai Global E-mobility Leader 2019 -palkinnon työstään kestävien liikenneratkaisujen kansainvälisen käyttöönoton edistämisessä.

Green.TV-mediayrityksen perustaja Ade Thomas sanoo: ”Haluamme varmistaa, että World EV Day -tapahtumassa kiinnitetään huomiota ilmastonmuutoksen ja ilmanlaadun ongelmiin. Kannustamme kaikkia tekemään oman osansa kestävän tulevaisuuden eteen ottamalla sähköisen ajoneuvon käyttöön.”

World EV Day tekee yhteistyötä muiden yhteistyökumppaneiden ja sähköisen liikenteen johtavien toimijoiden kanssa, jotta ensimmäisestä World EV Day -tapahtumasta tulee maailmanlaajuinen vuosittainen tapahtuma.

Muita yhteistyökumppaneita ovat Mahindra Electric Mobility, joka valmistaa sähköautoja ja niihin liittyviä teknologioita, Polestar, joka valmistaa sähköautoja, SSE, joka on yksi Ison-Britannian kuudesta suuresta energiayhtiöstä, sekä NIO, joka on kiinalainen sähköautovalmistaja.

Anna lupaus osoitteessa www.worldevday.org/ev-pledge

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp