Uusien Sentry-turvareleiden innovatiivinen muotoilu helpottaa asennusta

Uusi tehokas ja helppokäyttöinen turvarelemallisto kaikkiin yleisiin turvasovelluksiin.

ABB tuo markkinoille kokonaan uuden Sentry-turvarelesarjan. Malliston turvareleissä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat helppokäyttöisiä, tarkkoja ja kilpailukykyisiä. Sentry-turvareleissä on integroitu LED-näyttö ja tarkat ajastintoiminnot. Siksi ne ovat ihanteellinen valinta niin koneenrakentajille kuin kunnossapitoon.

ABB:n Sentry-turvarelesarja kattaa kaiken tyyppiset turvasovellukset. Perusmalleilla voidaan valvoa tarkasti yksinkertaisia turvatoimintoja, ja yleiskäyttöisissä malleissa on edistyneitä ominaisuuksia ja joustavuutta.

”Täysin uudenlainen turvarelemallistomme osoittaa, että pystymme tarjoamaan laadukkaita ja innovatiivisia perustason turvatuotteita”, sanoo ABB:n turvatuotteista vastaava johtaja Elias Agrell. ”Olemme kehittäneet laajan tuotemalliston, joka helpottaa tärkeimpiä tehtäviä. Uusien Sentry-releiden asentaminen on helppoa, vianetsintä on nopeaa ja tarpeettomia seisokkeja on mahdollisimman vähän.”

Sentry-turvarelemallisto koostuu neljästä päätyypistä:

  • Sentry BSR -turvareleet ovat perusmalleja, jotka on tarkoitettu esimerkiksi hätäpysäytyspainikkeisiin ja turvalähtöjen helppoon laajennukseen.
  • Sentry SSR -turvareleet ovat yksitoimisia malleja esimerkiksi kahden käden laitteille, ovikytkimille ja OSSD-signaaleille.
  • Sentry TSR -mallit ovat huipputarkkoja turva-aikareleitä.
  • Sentry USR -turvareleet ovat ABB:n yleiskäyttöisiä malleja, joissa on LED-näyttö ja esiasetetut määritykset.

ABB:n insinöörit, suunnittelijat ja ergonomian asiantuntijat ovat parantaneet toiminnallisuutta ja käytettävyyttä kaikin mahdollisin tavoin uuden tuotesukupolven kehitystyössä. ”Olemme hyödyntäneet korkealaatuista suunnittelua ja innovatiivista teknistä osaamista kaikissa yksityiskohdissa, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta”, Agrel kertoo.

Asennuksen yksinkertaistamiseen ja tarpeettomien seisokkien vähentämiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Käyttäjät voivat valita joko manuaalisen tai automaattisen palautuksen releen etupuolen kytkimellä. Lisäksi ainutlaatuinen monipalautusominaisuus mahdollistaa jopa kymmenen Sentry-turvareleen palautuksen yhdellä painikkeella.

Sentryn irrotettavat liittimet nopeuttavat johtimien kytkemistä ja vaihtamista. Välireleitä ei useinkaan tarvita, koska lähdöt ovat tehokkaita (jopa 6 A).

Ratkaisussa on turvareleen tilan näyttävät kolmiväriset LED-merkkivalot, jotka nopeuttavat ja helpottavat vianetsintää. Näytöllä varustetuilla Sentry-malleilla voidaan helposti valita esiasetetut määritykset ja saada hyödyllistä vikatietoa, kuten kymmenen viimeisimmän virheen lokitiedot. Se helpottaa vianetsintää ja lyhentää tuotantolaitteiston seisokkiaikaa.

Uusia ajastintoimintoja voidaan säätää 0 sekunnista 999 sekuntiin alan korkeimmalla eli yhden prosentin tarkkuudella. ABB:n asiantuntijat odottavat parantuneen tarkkuuden vähentävän tarpeettomia seisokkeja huomattavasti.

”Myös logistiikka vaikuttaa merkittävästi tuotteen elinikään”, kertoo Elias Agrell. ”Sentry-turvareleiden ansiosta kaikissa yleisimmissä sovelluksissa voidaan käyttää yhtä yleiskäyttöistä turvarelemallia, joten varastotasot voidaan optimoida tehokkaasti. Niin vapautuu arvokasta varastotilaa ja asiakastoimitukset nopeutuvat.”

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp