ABB lanseeraa maailman energiatehokkaimman UPS-järjestelmän

ABB:n UPS-järjestelmä DPA 250 S4 tarjoaa alhaisten käyttökustannusten lisäksi markkinoiden johtavan 97,6 % hyötysuhteen moduulitasolla, pienentää tehohäviöitä yli 30 % sekä parantaa merkittävästi luottettavuutta ja käytettävyyttä.

UPS-järjestelmä DPA 250 S4 perustuu ABB:n hajautettuun rinnakkaisarkkitehtuuriin (Decentralized parallel architecture, DPA ™), joka kattaa tehoalueen 50 - 1500 kW ja on suunniteltu erityisesti kriittisiin, suuren tehotiheyden omaaviin tietojenkäsittely-ympäristöihin, kuten pienten ja keskisuurten datakeskusten, liikerakennusten, terveydenhuoltopalveluiden ja lentokenttien käyttösovelluksiin sekä rautateiden turvasovelluksiin.

DPA 250 S4:n yhteen 250 kW:n järjestelmäkaappiin voidaan laittaa kuusi 50 kW:n moduulia mahdollistaen 250 kW N + 1 redundantin järjestelmän. Jopa kuusi 250 kW:n kehikkoa ja jopa 30 moduulia voidaan kytkeä rinnakkain aina 1 500 kW:n asti ja näin turvata häiriöttömästi jatkuva sähkönsyöttö.

DPA 250 S4 tarjoaa täysin skaalattavissa olevan ja helposti ylläpidettävän UPS-järjestelmän, jolla on vertaansa vailla oleva käytettävyys ja energiatehokkuus. Lisäksi DPA 250 S4:n kaksoismuunnostekniikka varmistaa, että kriittiselle kuormalle tuleva sähkönsyöttö suodatetaan kaikista verkon häiriöistä tai vaihteluista. Muuntajaton tekniikka kolmitasoisella topologialla toimivin IGBT-konvertterein tarkoittaa, että laite on kevyempi ja energiatehokkaampi sekä jäähdytysvaatimukseltaan pienempi. DPA 250 S4 -järjestelmä tarjoaa markkinoiden johtavan moduulihyötysuhteen 97,6 % ja järjestelmän hyötysuhteen 97,4 % asettaen uuden standardin UPS-laitteistojen tulevaisuudelle. Järjestelmän kokonaiskäyttökustannuksiin vaikuttavat tehohäviöt ovat yli 30 % alhaisempia kuin vastaavien markkinoilla olevien tuotteiden.

"Maailmassa, jossa ammattitaitoiset työympäristöt kutistuvat ja käyttömarginaalit kiristyvät on energiatehokkuus yhä tärkeämpää, DPA 250 S4 tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden vastata näihin haasteisiin ilman, että vaarantaa laadun tai ottaa riskin siitä, että kriittisen kuorman sähkönsyöttö epäonnistuu", Elina Hermunen ABB:n UPS Product Management -tiimistä kertoo.

Perinteisen UPS-järjestelmän hyötysuhde on erittäin heikko kuormituksen ollessa alhainen. Tällaisissa olosuhteissa ABB: n Xtra VFI-tila kytkee UPS:n "lean-power" -toimintoon optimoimalla kuormituksen syöttämiseen käytettävien moduulien lukumäärän. Kuormituksen lisääntyessä useampia moduuleja siirtyy välittömästi online-tilaan. Xtra-VFI-tila myös kierrättää moduuleiden kuormaa ikääntymisen tasaamiseksi.

DPA 250 S4 -moduulit ovat turvallisten sähköliittimien ansiosta vaihdettavissa järjestelmän käynnissä ollessa ja muiden järjestelmässä olevien UPS-moduulien syöttäessä kuormaa samanaikaisesti. Tämä nopeuttaa ja helpottaa järjestelmän ylläpitoa.

Jokaisella DPA 250 S4 UPS -moduulilla on kaikki toiminnat, jotka tarvitaan itsenäiseen käyttöön. DPA-arkkitehtuurissa UPS-moduulien välillä on luontainen redundanssi kaikilla toiminnallisilla tasoilla, mikä lisää järjestelmän luotettavuutta ja käytettävyyttä verrattuna muihin modulaarisiin UPS-ratkaisuihin. DPA sopii organisaatioille, jotka pyrkivät toimimaan edullisin käyttökustannuksin ja ilman seisokkiaikoja. Koska DPA mahdollistaa moduulien lisäämisen tehontarpeiden kasvaessa, ei ole tarpeen ylimitoittaa alkuperäistä kokoonpanoa, mikä vähentää alkupääoman tarvetta.   Etupuolella olevat ja ylhäältä tai alhaalta tulevat kaapeliläpiviennit mahdollistavat erilaiset asennusjärjestelmät. Lisävarustevalikoima on laaja ja järjestelmä tukee litiumioniakkujen käyttöä.  

ABB on johtava modulaaristen UPS-järjestelmien valmistaja, jonka DPA 250 S4 -järjestelmä asettaa uudet standardit luotettavuudelle ja energiatehokkuudelle.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp