ABB:ltä innovatiivinen verkkosovelluspalvelu energian ja resurssien hallintaan

ABB:ltä innovatiivinen verkkosovelluspalvelu energian ja resurssien hallintaan

ABB on julkaissut helppokäyttöisen pilvialustaisen sovellusratkaisun (SaaS) globaalille asiakaskunnalleen. Sovelluskohtainen energian- ja resurssienhallintaratkaisu vähentää käyttökustannuksia jopa 40 prosenttia. Toinen uutuus on huippuluokan gateway pien- ja keskijänniteympäristöjen integroimiseen.

ABB AbilityTM Energy and Asset Manager

Uudella ABB AbilityTM Energy and Asset Manager -verkkosovelluspalvelulla voidaan hallita resursseja ja energiankäyttöä käyttökohdekohtaisesti. Käyttäjät voivat tarkastella ja analysoida laitoksen suorituskyvystä kertovaa dataa ja hallita resursseja. Näin he voivat optimoida energiankulutusta tosiajassa ja tehostaa laitoksen toimintaa.

Uutta ratkaisua voidaan käyttää missä ja milloin tahansa. Se soveltuu pieniin ja keskikokoisiin tehtaisiin, kauppakeskuksiin ja datakeskuksiin. Palvelu voi pienentää asiakkaiden energialaskuja jopa 30 prosenttia ja kunnossapitokustannuksia jopa 40 prosenttia.

”ABB AbilityTM Energy and Asset Manager -palvelussa käyttäjä saa tosiaikaista dataa ja analytiikkaa eri käyttökohteista yhdessä käyttöliittymässä. Asiakas voi näin tehdä entistä parempia päätöksiä ja pienentää käyttökustannuksia helpommin kuin koskaan. Palvelu tuottaa asiakkaalle arvoa koko infrastruktuurissa", Head of Digital, ABB Electrification, Andrea Temporiti sanoo.

ABB AbilityTM Energy and Asset Manager -verkkosovelluspalvelussa on samat toiminnallisuudet kuin suosituissa ABB Ability™ EDCS- ja ABB Ability™ Asset Health for Electrical systems MyRemoteCare -järjestelmissä. Uudessa palvelussa kaikkia toiminnallisuuksia on kuitenkin helpompaa käyttää yhdellä käyttöliittymällä. Käyttäjät voivat joustavasti päivittää ohjelmiston verkossa ja ottaa käyttöön muita tilauspalveluja ABB Ability Marketplace™ -portaalin kautta. Palveluja voi helposti lisätä tai poistaa milloin tahansa.

Uusi ABB AbilityTM Energy and Asset Manager -pilviratkaisu kuuluu ilmaisen SaaS-tarjouksen piiriin, josta ilmoitimme vuoden 2020 alussa. Kaksi nykyisin käytössä olevaa energian- ja resurssienhallintaratkaisua, ABB Ability™ EDCS ja ABB Ability™ Asset Health for Electrical systems MyRemoteCare, poistuvat käytöstä vaiheittain vuoden 2021 alussa. Asiakkaiden ei kuitenkaan tarvitse tehdä mitään muutoksia paikan päällä.

ABB AbilityTM Edge Industrial gateway

Uusi ABB AbilityTM Edge Industrial -gateway on tehokas hallintatyökalu ja on yksinkertaisempi käyttää kuin nykyinen E-Hub 2.0. Uusi Edge -gateway kerää dataa kenttälaitteista sekä ympäristöparametreista (lämpötila, vesi ja kaasu) ja vie sen luettavaksi ABB AbilityTM Energy and Asset Manager -käyttöliittymään. Yhteys pilvipalveluun voidaan tehdä Ethernet-kaapeloinnilla, Wi-Fi-moduulilla tai mobiililiverkon kautta.

Uusi gateway yhdistää pien- ja keskijänniteverkot. Sillä voidaan valvoa laitteita myös ilman verkkoyhteyttä, koska se voidaan yhdistää suoraan paikalliseen verkkoon ja datavarastoon. ABB AbilityTM Edge Industrial -gateway tuodaan markkinoille vuoden 2021 alussa.

”ABB AbilityTM Energy and Asset Manager sekä uusi gateway ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia. Niissä yhdistyvät parhaat verkkoon kytkettävät sähköistysratkaisumme, ja ne vastaavat tiukkoja turvastandardeja kuten kaikki ABB:n tuotteet”, Temporiti sanoo.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp