ABB on valittu toiseksi ihanteellisemmaksi työnantajaksi ammattilaistutkimuksessa

Universumin vuosittaisen ammattilaistutkimuksen tulokset on julkistettu. ABB:llä on kunnia olla kärkisijoilla: tekniikan alan ammattilaiset valitsivat ABB:n toiseksi ihanteellisemmaksi työnantajaksi Suomessa.

Ura ABB:llä koetaan kiinnostavana, ja viime vuosina ABB:n sijoitus ammattilaistutkimuksissa on noussut. Toinen sija tekniikan ammattilaisten joukossa on todella hieno saavutus, josta olemme ylpeitä. Tänä vuonna sijoituksemme kohosi myös IT-alan ammattilaisten keskuudessa ja saavutimme Universumin rakettinousijan tunnustuksen. Aiemmin tänä vuonna ABB sijoittui toiseksi myös tekniikan alan opiskelijoiden työnantajamielikuvatutkimuksessa.

Profiloituminen ammattilaisten silmissä on tärkeää ABB:lle

ABB:n ammattilaissijoituksen nousun taustalla on monia tekijöitä.

”Globaalina teknologiayhtiönä voimme tarjota kiehtovia projekteja ja monenlaisia uramahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille", Employer Branding Specialist Maria Pasanen kertoo.  

Teknologioissa ja tuotteissa keskitytään markkinoiden tärkeimpiin kehityssuuntausten ja asiakastarpeiden mukaisiin alueisiin. ABB edistää teollisuuden digitalisaatiota monilla toimialoilla. Lisäksi fokuksessa ovat liikenteen sähköistäminen, automatisoitu valmistus sekä kestävän kehityksen mukaisen tuotannon lisääntyminen.

"Maailman suurten haasteiden ratkaiseminen edellyttää jatkuvaa teknologioiden ja portfolion kehittämistä, joten meillä täytyy olla uusinta osaamista ja huippuammattilaisia”, Maria toteaa. 

Maria Pasanen iloitsee ABB:n saamasta arvostuksesta tekniikan ja IT-alan ammattilaisilta.
Maria Pasanen iloitsee ABB:n saamasta arvostuksesta tekniikan ja IT-alan ammattilaisilta.

Myös pitkäjänteinen työ työnantajamielikuvan rakentamisessa ja siitä viestiminen on tärkeää. "Kehitämme jatkuvasti näkyvyyttämme ja yhteistyömuotoja, jotta voimme vastata tämän päivän ja tulevaisuuden ammattilaisten tarpeisiin”, Maria painottaa ja kertoo kunnianhimoisen työn jatkuvan.

”Nämä tunnustukset ovat meille suuri ilon aihe ja kunnia. Haluamme kiittää tekniikan ja IT-alan ammattilaisia niistä lämpimästi", Maria sanoo ja vinkkaa, että ABB:n uramahdollisuuksiin kannattaa tutustua osoitteessa abb.fi/uralle

Universum on maailman arvostetuin työnantajakuvan asiantuntija, ja ainoa aidosti globaali pelkästään työnantajakuvan tutkimiseen, kehittämiseen ja siitä viestimiseen keskittyvä toimija.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

Suomessa ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja työllistää noin 5 000 ammattilaista. abb.fi

  

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp