ABB ja Nobel Media kansainväliseen kumppanuuteen

ABB ja Nobel Media ovat tänään julkistaneet kansainvälisen kumppanuuden, joka yhdistää kaksi innovaatiokehitykseen, koulutukseen ja tieteelliseen tutkimukseen sitoutunutta arvostettua toimijaa. Kumppanuuden myötä ABB liittyy valikoitujen Nobel International Partner -yritysten joukkoon.

Nobel Media, joka on Nobel-säätiön yksikkö, lisää ympäri maailman miljoonien ihmisten tietoisuutta Nobel-palkinnosta inspiroivien tapahtumien, digitaalisen median, messujen ja muiden aktiviteettien kautta. Nämä pohjautuvat Alfred Nobelin perintöön ja Nobel-palkinnon saajien saavutuksiin. Aktiviteeteilla ja tapahtumilla, kuten Nobel Prize Dialogue -tilaisuuksilla, Nobel Media tavoittaa ja sitouttaa opiskelijoita, päättäjiä ja muita kiinnostuneita tahoja ympäri maailman.

ABB:n ja Nobel Median kumppanuuden tavoitteina ovat tiedon jakaminen, ihmisten inspiroiminen tieteisiin ja huomion kiinnittäminen aikamme suurimpiin haasteisiin. Uraauurtavana teknologiajohtajana ABB tuo mukanaan vahvaa kokemusta tutkimuksesta ja innovaatioista sekä sitoutumisensa kumppanuuteen.

”Olemme iloisia Nobel International Partner -kumppanuudesta, jonka tavoitteena on tuoda esiin visionäärejä ja edelläkävijöitä, jotka muuttavat maailmaa ja rakentavat tulevaisuutta. Nobel ja ABB ovat molemmat todella sitoutuneita innovaatioihin ja ideoinnin voimaan. Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta olla mukana tuomassa esiin Nobel-palkinnon saajien uraauurtavaa työtä juhlistaaksemme tiedettä ja keksintöjä sekä inspiroidaksemme uuden sukupolven edelläkävijöitä. Odotamme tiivistä yhteistyötä Nobelin kanssa ja mahdollisuutta ottaa mukaan asiakkaamme, henkilöstömme ja yhteisöt ympäri maailman osaksi tätä mielenkiintoista kumppanuutta,” ABB-yhtymän pääjohtaja Ulrich Spiesshofer sanoo.

”Yhteistyö Nobelin kanssa, joka on yksi Ruotsin tärkeimmistä instituutioista, on etuoikeus meille kaikille ABB:llä. On innostavaa olla mukana tapahtumissa ja toimia maailman parhaiden tiedemiesten kanssa. Lisäksi kumppanuus vahvistaa sitoutumistamme uusiin sukupolviin”, Ruotsin ABB:n toimitusjohtaja Johan Söderström sanoo.

”Nobel-palkinto kuvastaa ideoiden voimaa ja maailman parantamista tiedon ja tieteen avulla. Sitoutuminen näihin arvoihin on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin, ja jaamme sen ABB:n kanssa. Maailman suurimpien haasteiden ratkaiseminen edellyttää talouselämän, poliittisten päättäjien ja akateemisen maailman yhteistyön vahvistamista, minkä vuoksi olen ylpeä voidessani julkistaa kumppanuuden ABB:n kanssa”, sanoo Nobel Median pääjohtaja Mattias Fyrenius.

Nobel Median tapahtumat ja aktiviteetit sisältävät inspiroivia konferensseja, luentoja ja näyttelyitä sekä houkuttelevaa digitaalista sisältöä. Seuraava Nobel Prize Dialogue -tilaisuus pidetään Chilen Santiagossa tammikuun puolivälissä 2019. Se kokoaa yhteen Nobel-palkinnon saajia, maailman johtavia tiedemiehiä, poliittisia päättäjiä ja ajatusjohtajia ympäri maailman.

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp