ABB toimittaa koneiden laadunvalvonnan ja käyttöjen ohjauksen modernisoinnin yhdelle maailman edistyneimmistä sellu- ja kartonkitehtaista

ABB Ability™ System 800xA -ohjausjärjestelmien ja laadunvalvontaratkaisujen kattava päivitys tehostaa toimintaa Iggesund Paperboardilla.

Maailmanlaajuinen teknologiayhtiö ABB johtaa Ruotsissa Iggesund Paperboardin merkittävää uusien taajuusmuuttajien, ohjausjärjestelmien ja laadunvalvontaratkaisujen (QCS) asennusta, joka parantaa kartonkitehtaan turvallisuutta ja käytettävyyttä sekä vakauttaa sen toimintaa.

ABB toimittaa tilauksen kokonaistoimittajana kattavan monivaiheisen huolto- ja päivitysprojektin vuoden 2021 aikana Iggesundin kahdelle kartonkikoneelle, jotka ovat osa yhtä maailman edistyneintä, täysin integroitua sellu- ja kartonkitehdasta. Koneet tuottavat korkealaatuista kartonkia kuluttajapakkauksiin ja räätälöityihin luksuspakkauksiin sekä turvallisiin, kestäviin lääkepakkauksiin.

Strategiana on minimoida koneiden kunnostamisen vaikutukset päivittäiseen toimintaan pitämällä seisokkiajat mahdollisimman lyhyinä kussakin koneessa. ABB on kehittänyt suunnitelman varmistaakseen, että vanhempi Smart Platform -järjestelmäarkkitehtuuri korvataan uusimmalla Network Platform -tekniikalla mahdollisimman suoraviivaisella ja kustannustehokkaalla tavalla.

Kahdella kartonkikoneella on käynnissä elektroniikan vaiheittainen päivitys mittakehyksissä osana QCS:ää. Jokaisessa kehyksessä on ABB:n uusimman sukupolven kosteusanturit, High-Performance Infrared Transmissionit (HPIR-T). Kosteus on tärkeä laatuparametri, jos kartongin halutaan säilyttävän ominaisuutensa seuraavissa tuotteen muunnosvaiheissa.

  • ABB toimittaa modernisointisuunnitelman Iggesund Paperboardille
  • Toinen Iggesundin tehtaan kahdesta kartonkikoneesta

Taajuusmuuttaja- ja automaatioratkaisuun on integroitu toiminnot, jotka mahdollistavat turvallisemman työympäristön käyttäjille ja muulle henkilöstölle, mukaan lukien kaksikanavaiset hätäpysäytykset, modernin käynnistysvaroitusjärjestelmän ja koneiden turvallisen nopeudenvalvonnan.

Tuotannon tulevaisuuden turvaamiseksi ABB tukee 150 taajuusmuuttajajärjestelmän modernisointia ABB Ability ™ System 800xA -automaatio- ja ohjausjärjestelmällä sekä uuden ACS880-taajuusmuuttajaperheen taajuusmuuttajilla. ARC Advisory Group on luokitellut ABB Ability ™ System 800xA:n maailman parhaaksi hajautetun ohjausjärjestelmän (DCS) alustaksi jo 21 vuoden ajan.

"Hyödymme nyt nykyaikaisemmasta ohjaus- ja taajuusmuuttajajärjestelmästä, joka mitoitetaan suurempiin nopeuksiin, lisääntyneisiin hakkuumahdollisuuksiin sekä parempaan vikadiagnostiikkaan ja turvallisuuteen", sanoo Mikael Larsson, Project Manager, Iggesund Paperboard. "Varustaudumme tuleviin tarpeisiin. Siten pystymme jatkossakin vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin vaatimuksiin."

”Iggesund Paperboard saa päivitetyllä taajuusmuuttaja-, automaatio- ja laadunvalvontajärjestelmällä paremman käytettävyyden ja käyttöasteen koneille, joiden vakaat prosessit tuottavat oikeanlaatuista kartonkia ", kertoo Björn Jonsson, Head of Process Automation, ABB Sweden. ”Ennakoitavampi prosessitoiminta auttaa alentamaan ylläpitokustannuksia sekä lisäämään käytettävyyttä ja turvallisuutta.”

”ABB:llä on ratkaisut, projektiosaaminen ja kokemus tällaisten suunnitelmien toteuttamiseksi huolellisesti ja taatulla laadulla. Tuotepohjaisen suunnittelun ja käyttöönoton lisäksi tuemme Iggesundia myös henkilöstön kouluttamisessa järjestelmien käyttöön."

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp