ABB ja Green.TV edistävät jälleen sähköiseen liikenteeseen siirtymistä vuoden 2021 World EV Day -tapahtumassa

ABB ja Green.TV edistävät jälleen sähköiseen liikenteeseen siirtymistä vuoden 2021 World EV Day -tapahtumassa

Maailmanlaajuisessa tapahtumassa edistetään päästötöntä liikennettä

Maailman ensimmäinen sähköautojen päivä (World EV Day) oli valtava menestys. ABB jatkaa kestävää kehitystä edistävän Green.TV-mediayrityksen pääkumppanina ja on mukana järjestämässä uutta World EV Day -tapahtumaa, joka on tänä vuonna 9. syyskuuta. 

Tällä kertaa World EV Day -kampanjan pääteemoja ovat koulutus, saavutettavuus ja kestävä kehitys. Tapahtuman tavoitteena on saada yhä useammat ihmiset innostumaan sähköisestä liikenteestä ja tukea kaikkien siirtymistä kestäviin liikenneratkaisuihin.

Tänä vuonna järjestetään myös YK:n 26. ilmastokokous (the 26th UN Climate Change Conference of the Parties, COP26), johon osallistutaan ympäri maailmaa. Myös World EV Day -tapahtumalla halutaan edistää kestävän liikenteen kehitystä ja hiilineutraalia tulevaisuutta.

Frank Muehlon, ABB:n eMobility-divisioonan johtaja, sanoo: ”Olemme sitoutuneet tekemään yhteiskunnista vähähiilisiä. Tavoitteemme saavuttamisessa kaikkein tärkeintä on siirtyminen sähköiseen liikenteeseen. Vuonna 2020 World EV Day -tapahtuma sai maailmanlaajuista huomiota. Siinä tuotiin sähköistä liikennettä esille ja kerrottiin, mikä merkitys sähköautoilla on kestävän liikenteen tulevaisuuden kannalta. Kampanja oli valtava menestys kaikille sähköistä liikennettä edistäville tahoille, ja ABB on tyytyväinen voidessaan jatkaa tapahtuman pääkumppanina.” 

World EV Day -tapahtuman järjestäjä Green.TV tekee yhteistyötä johtavien globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Ne suunnittelevat striimattua sisältöä ja tapahtumia, jonka tarkoituksena on saada kuluttajat ja yritykset siirtymään nopeammin kestävään liikenteeseen ja vaikuttaa poliittisiin päätöksentekijöihin, jotta tämä helpottuisi. 

Ade Thomas, Green.TV-mediayrityksen perustaja ja World EV Day -tapahtuman järjestäjä, sanoo: ”Olen iloinen siitä, että ABB jatkaa World EV Day -tapahtuman pääkumppanina vuonna 2021. Kun kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran, siitä tuli kansainvälinen liike, joka tavoitti 1,9 miljardia ihmistä. Se olikin vuoden menestynein digitaalisen viestinnän toimi autoteollisuudessa.” 

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys, joka vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta siirryttäessä tuottavampaan ja kestävämpään tulevaisuuteen. ABB nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle liittämällä ohjelmistopohjaisia ratkaisuja sähköistykseen, robotiikkaan, automaatioon ja liikkumiseen. Näin ABB ylittää teknologian asettamia rajoja. ABB:n menestyksen ja osaamisen taustalla on yli 130 vuoden historia. Sen palveluksessa on noin 105 000 lahjakasta työntekijää yli 100 maassa . www.abb.com

Green.TV on kestävää kehitystä edistävä mediayritys. Se on erikoistunut kampanjoihin, sisältöihin ja kanaviin, joissa kerrotaan siirtymisestä kestäviin työskentelytapoihin ja vastuulliseen elämäntapaan. www.green.tv

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp