ABB:stä JAGUAR I-PACE eTROPHY -sarjan latausyhteistyökumppani

  •  Jaguar I-PACE eTROPHY on julkistanut solmineensa ”Official Charging Partner” –kumppanuuden ABB:n kanssa: ABB:stä virallinen latauskumppani.
  • ABB toimittaa sarjaan räätälöidyt, kompaktit Terra-pikalatausasemat.
  • eTROPHY debytoi joulukuussa 2018 ABB FIA Formula E Championship -mestaruussarjaa tukevana kilpasarjana. Tulevan kauden aikana sarjassa ajetaan 10 kilpailua.   
Jaguar I-PACE eTROPHY on julkistanut solmineensa sopimuksen ABB:n kanssa. ABB on maailman ensimmäisen sarjatuotantoisten täyssähköautojen Jaguar I-PACE eTROPHY -kilpasarjan virallinen latauskumppani.
Jaguar I-PACE eTROPHY on julkistanut solmineensa sopimuksen ABB:n kanssa. ABB on maailman ensimmäisen sarjatuotantoisten täyssähköautojen Jaguar I-PACE eTROPHY -kilpasarjan virallinen latauskumppani.

 Osana kumppanuutta ABB toimittaa räätälöidyt kompaktit pikalatausasemat tämän uuden sähköisen kilpasarjan jokaiselle osallistujatiimille. Terra DC -pikatausasemat on suunniteltu erityisesti kilpasarjaa varten. Ne lataavat Jaguar I-PACE eTROPHY -kilpa-autot nopeasti niin harjoituksissa, aika-ajossa kuin itse kilpailussa. Kompaktin kokonsa ansiosta latausasemat voidaan helposti kuljettaa sarjan 10 kilpailuun mahdollisimman pienillä rahtikuluilla. Kumppanuus perustuu ABB:n nimikkosponsorisopimukseen ABB FIA Formula E Championship -sarjassa, ja se vahvistaa edelleen yhtiön sitoutumista tulevaisuuden sähköisen liikenteen tukemiseen.

Jaguar I-Pace eTROPHY -sarjan tiimit pikalataavat autonsa ABB:n räätälöidyillä Terra DC -pikalatausasemilla.
Jaguar I-Pace eTROPHY -sarjan tiimit pikalataavat autonsa ABB:n räätälöidyillä Terra DC -pikalatausasemilla.

Jaguar I-PACE eTROPHY on maailman ensimmäinen sarjatuotantoisten täyssähköautojen kilpasarja. Se ajetaan samoina viikonloppuina ja samoilla kaupunkiradoilla kuin ABB FIA Formula E Championship -sarja. Sarjassa kilpailevat ainoastaan Jaguar I-PACE eTROPHY -kilpa-autot, joita on mukana jokaisessa kisassa jopa 20.  

”Olemme erittäin innostuneita kumppanuudesta. Arvostamme ABB:n kykyä tuoda innovaatio- ja teknologiajohtajuutta mukaan sarjaan, joka tekee historiaa olemalla maailman ensimmäinen sarjatuotantoon perustuvien täyssähköautojen kilpasarja”, Jaguar I-PACE eTROPHY Championshipin johtaja Marion Barnaby sanoo.  

”ABB näyttää ylpeänä tietä ja tukee sähköisen liikenteen uranuurtajia. Kumppanuus Jaguar I-PACE eTROPHY -sarjan kanssa vahvistaa asemaamme uusimman sähköisen ja digitaalisen teknologian eturintamassa. Kompaktit huippuluokan ratkaisumme, kuten teknologian läpimurtotuotteemme Terra HP, joka pystyy lataamaan auton muutamassa minuutissa, tukevat sähköisen liikenteen kehitystä”, ABB:n Electrification Products -divisioonan johtaja Tarak Mehta sanoo.  

ABB:n uraauurtava Terra HP -pikalatausasema pystyy lataamaan normaalin sähköauton 200 kilometrin ajomatkaa varten vain kahdeksassa minuutissa. Suunnilleen sama aika kuluu auton tankkaamiseen tavallisella bensa-asemalla.  

ABB on maailman johtava sähköisen liikenteen infrastruktuuritoimittaja. Se tarjoaa täydellisen valikoiman latausratkaisuja sähköautoille, sähkö- ja hybridibusseille sekä sähköistysratkaisuja merenkulkuun ja raideliikenteeseen. ABB tuli mukaan sähköisen liikenteen latausmarkkinoille vuonna 2010. Tällä hetkellä yhtiöllä on globaali, yli 8 000:n DC-latausaseman asennettu kanta. Siihen kuuluvat myös korkeajännitteiset latausasemat, joiden teho on jopa 350 kW. ABB:n latausasemia on 68 maassa, enemmän kuin millään muulla valmistajalla.  

Aikakauslehti Fortune Magazine äskettäin nimesi ABB:n kahdeksannelle sijalle “Change the World” -listauksessaan viitaten innovaatioihin, joita yhtiö on tehnyt sähköisessä liikenteessä ja sähköautojen latausjärjestelmissä.  

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp