Quick-Guard®-turva-aitatuotesarja

ABB on päättänyt myydä Quick-Guard®-turva-aitatuotesarjansa ruotsalaiselle Troax Ab:lle, joka on johtavia konesuojustoimittajia. Kauppa odotetaan saatavan päätökseen kesäkuun 2021 loppuun mennessä. Arvostettuna asiakkaana voit hankkia tuotteita entistäkin helpommin ja nauttia entistä paremmasta palvelusta.

ABB keskittyy jatkossakin tarjoamaan asiakkailleen vaikuttavan valikoiman koneturvallisuustuotteita. Kauppa koskee ainoastaan Quick-Guard®-turva-aitatuotesarjaa.

Troax on ABB:n tavoin sitoutunut innovointiin, laatuun ja asiakaspalveluun. Vuonna 1955 perustetusta yhtiöstä on tullut teollisuuden turvalaitteiden johtava globaali toimittaja. Troax panostaa vastedes vahvasti Quick-Guard-tuotesarjaan asiakkaiden hyväksi.

ABB:n nykyiset myyntiedustajat ja asiakastuki ovat edelleen käytössäsi, kunnes kauppa saadaan päätökseen. ABB:ltä voi edelleen tilata tuotteita, jos ne ehditään valmistaa ennen kuin kauppa Troaxin kanssa viimeistellään. ABB ja Troax tekevät tiiviisti yhteistyötä varmistaakseen, että siirtymä hoituu mahdollisimman sujuvasti.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp