Tekniikan alan ammattilaiset valitsivat ABB:n jälleen ihanteellisimpien työnantajien joukkoon


Tekniikan alan ammattilaiset ovat valinneet ABB:n kolmanneksi suosituimmaksi työnantajaksi Suomessa sekä oman toimialansa parhaaksi. Universumin ammattilaistutkimuksen tulokset julkistettiin tänään.

”Sijoitus Universum-tutkimuksen kärkisijoille on meille suuri kunnia. Tekniikan ammattilaisten arvostus kuvastaa kiinnostusta kestävän kehityksen edistämiseen sekä työhön huipputeknologian hankkeiden parissa. Se on meille tärkeää, sillä tarvitsemme huippuosaajia jatkossakin, kun paneudumme globaaleihin haasteisiin ja innovoimme uutta”, Suomen ABB:n henkilöstöjohtaja Anu Saarelainen kommentoi hienoa tulosta.

”Haluamme lämpimästi kiittää näistä upeista tunnustuksista ja onnittelemme myös muita tutkimuksessa menestyneitä työnantajia! On tärkeää, että yhdessä kehitämme työelämää tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi”, Anu toteaa.

  • Tekniikan alan ammattilaiset valitisivat ABB:n toimialansa parhaaksi työnantajaksi Suomessa.
  • Kaikista työnantajista tekniikan alan ammattilaiset valitsivat ABB:n kolmanneksi suosituimmaksi työnantajaksi Suomessa.

Pitkäjänteisesti kohti kestävämpää tulevaisuutta

”Rakennamme digitaalisilla ratkaisuillamme kestävämpää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa, mikä tekee työstä ABB:llä hyvin merkityksellistä”, Anu toteaa.

ABB edistää mm. sähköisen liikenteen ratkaisuja maailman johtavana toimijana, tarjoaa teollisuuden älykkäitä järjestelmiä, robotiikkaa sekä energiatehokkaita moottoreita ja taajuusmuuttajia, joita hyödyntämällä voidaan tehokkaasti vähentää CO2-päästöjä maailmassa. Kestävä kehitys ABB:llä kattaa kaikki aspektit vähähiilisen yhteiskunnan edistämisestä, luonnonvarojen varjelemiseen ja sosiaalisen kehityksen edistämiseen.

”Vahvuutemme on kansainvälinen, innovatiivinen, ystävällinen ja perhemyönteinen työilmapiiri, joka pohjautuu ABB:n arvoihin Courage (Rohkeus), Care (Välittäminen), Curiosity (Uteliaisuus) ja Collaboration (Yhteistyö). ABB:llä edistetään kulttuuria, jossa jokainen tuntee olevansa kunnioitettu ja arvostettu ja jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä”, Anu kertoo.

”Välitämme ihmisistämme ja osoitamme sen konkreettisesti. ABB:llä otetaan parhaillaan käyttöön esimerkiksi sukupuolineutraali vanhempainvapaa, joka koskee koko henkilöstöämme. Samoin tarjoamme Ennakoivan Avun Palvelun, johon voi ottaa luottamuksellisesti yhteyttä kaikenkokoisissa elämänkirjoon liittyvissä asioissa. Yhtenä keskeisenä tavoitteenamme on myös kaksinkertaistaa naisten osuus ylemmissä johtotehtävissä 25 prosenttiin”, Anu korostaa.

ABB:llä viihdytään hyvin ja muualla pistäytyneitä palaa myös takaisin. Suomen ABB:llä tällä hetkellä työskentelevät ovat viihtyneet talossa keskimäärin noin 15 vuotta. Työntekijät edustavat 60:tta eri kansallisuutta ja 37 % henkilöstöstä edustaa Y- ja Z-sukupolvia.

Henkilöstöjohtaja Anu Saarelainen iloitsee Suomen ABB:n hienoista sijoituksista Universumin ammattilaistutkimuksessa. ”Käythän tutustumassa uramahdollisuuksiimme osoitteessa https://careers.abb/finland/fi.”
Henkilöstöjohtaja Anu Saarelainen iloitsee Suomen ABB:n hienoista sijoituksista Universumin ammattilaistutkimuksessa. ”Käythän tutustumassa uramahdollisuuksiimme osoitteessa https://careers.abb/finland/fi.”

Suomessa ABB toimii 20 paikkakunnalla ja työllistää noin 5 000 ammattilaista, joista tuotekehityksessä ja tutkimuksessa toimii noin 1 000 henkilöä. Aiemmin tänä vuonna myös opiskelijat sijoittivat ABB:n Suomen ihanteellisimpien työnantajien joukkoon ABB:n ollessa silloinkin oman toimialansa suosituin työnantaja.

ABB:llä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus. Liity osaksi teknologian edelläkävijöiden joukkoa ja tutustu lukuisiin uramahdollisuuksiin osoitteessa https://careers.abb/finland/fi.

Universum on maailman arvostetuin työnantajakuvan asiantuntija ja ainoa aidosti globaali pelkästään työnantajakuvan tutkimiseen, kehittämiseen ja siitä viestimiseen keskittyvä toimija.

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 105 000 ammattilaista yli 100 maassa.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp