ABB tukee Shellin tavoittelemaa maailmanlaajuista sähköautojen latausverkostoa

  • ABB E-mobility on allekirjoittanut uuden maailmanlaajuisen puitesopimuksen Shellin kanssa koko latausratkaisuvalikoimansa toimittamisesta
  • Puitesopimuksen taustalla on pitkäaikainen kumppanuus yritysten välillä. Puitesopimuksen myötä ABB E-mobility tukee Shellin maailmanlaajuisen latausverkoston rakentamista
  • ABB:n toimittamiin latausratkaisuihin kuuluu muun muassa Terra 360, maailman nopein sähköautojen latauslaite

ABB E-mobility ja Shell vievät yhteistyönsä seuraavalle tasolle, jotta ne voivat tuoda joustavan ja laadukkaan latauksen miljoonien sähköautoilijoiden saataville.

ABB E-mobility on johtava sähköautojen latausinfrastruktuurin toimittaja. Se on allekirjoittanut uuden maailmanlaajuisen puitesopimuksen Shellin kanssa ABB:n kattavan vaihtovirta- ja tasavirtalatauslaitteiden valikoiman toimittamisesta. Valikoimaan kuuluu erilaisia AC-latauslaitteita kotiin, työpaikalle tai kaupallisiin kohteisiin. Siinä on myös Terra 360, joka on ihanteellinen huoltoasemille, kaupunkien latausasemille, kauppojen pysäköintialueille ja hyötyautovarikoille.

Yhteistyöllään ABB E-mobility ja Shell auttavat ratkaisemaan kaksi haastetta, jotka estävät sähköautojen käytön lisäämistä. Toinen niistä on latausinfrastruktuurin saatavuus. Shell haluaa rakentaa maailmanlaajuisen latausverkoston, jossa olisi yli 500 000 latauspistettä vuoteen 2025 mennessä ja 2 500 000 latauspistettä vuoteen 2030 mennessä. Latausasemat voivat olla kodeissa, kaupallisissa kohteissa tai Shellin myymälöiden yhteydessä. Toinen haaste on latausnopeus. Tähän voidaan vastata ABB:n latauslaitevalikoimalla, myös sen Terra 360 -latauslaitteella.

ABB E-mobility on allekirjoittanut uuden maailmanlaajuisen puitesopimuksen Shellin kanssa ABB:n kattavan AC- ja DC-latauslaitteiden valikoiman toimittamisesta.
ABB E-mobility on allekirjoittanut uuden maailmanlaajuisen puitesopimuksen Shellin kanssa ABB:n kattavan AC- ja DC-latauslaitteiden valikoiman toimittamisesta.
center

ABB:n E-mobility-divisioonan toimitusjohtaja Frank Muehlon sanoo: ”Olemme kumpikin mukana ABB FIA Formula E -maailmanmestaruussarjassa. Se velvoittaa sekä ABB:tä että Shelliä kehittämään innovaatioita, jotka edistävät sähköistä liikkumista. Olemme tehneet yhteistyötä julkisen latausinfrastruktuurin rakentamisessa vuodesta 2019 alkaen. Tämä uusin sopimus vie yhteistyön seuraavalle tasolle.

”Tuemme mielellämme Shelliä sen tavoitteissa rakentaa maailmanlaajuinen latausverkosto. Tarjoamalla käyttöön koko latausvalikoimamme takaamme sen, että Shell voi valita sopivimman ratkaisun jokaiseen käyttökohteeseen. Se auttaa lisäämään sähköautojen käyttöä kaikkialla maailmassa.”

ABB on maailman johtava sähköautojen latausratkaisujen toimittaja ja ensisijainen kumppani maailman suurimmille sähköautojen valmistajille sekä kansallisten sähköautojen latausverkostojen operaattoreille. ABB on myynyt yli 680 000 sähköautojen latauslaitetta yli 85 markkina-alueella: yli 30 000 tasavirtapikalatauslaitetta ja 650 000 vaihtovirtalatauslaitetta, mukaan lukien Chargedotin kautta myydyt laitteet.

ABB on ABB FIA Formula E -maailmanmestaruussarjan nimisponsori. ABB FIA Formula E on maailman ainoa sähköautoille suunnattu kilpasarja. ABB:n teknologia tukee ympäri maailman katuradoilla järjestettäviä tapahtumia. ABB on virallinen latausratkaisujen toimittaja kaudella 9.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa. www.abb.com

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp