ABB tarjoaa Suomessa kesätöitä noin 800 nuorelle

ABB tarjoaa Suomessa kesätöitä noin 800 nuorelle

ABB:n kesätyöhaku kesän 2023 tehtäviin aukeaa 2. tammikuuta. ABB tarjoaa nuorille vuosittain noin 800 kesätyöpaikkaa eri alojen tehtävissä niin tehtaissa kuin toimistoissa. Moni opiskelija jatkaa kesätöistä ABB-uralle.

Globaalina sähköistämisen ja automaation teknologiajohtajana ABB tarjoaa kesätöitä monipuolisesti eri alojen opiskelijoille. Nuorille on tarjolla yhteensä noin 800 kesätyöpaikkaa eri liiketoiminnoissa esimerkiksi tekniikan, IT:n, asiakaspalvelun, myynnin, kehittämisen, logistiikan ja tuotannon tehtävissä.

Kaikki Suomessa avoinna olevat kesätyöt ovat nähtävissä osoitteessa careers.abb/kesatyo, ja haku on avoinna 12.2.2023 asti.

ABB tarjoaa näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan ja mahdollisuuden työskennellä globaalissa ympäristössä. Kestävän kehityksen strategiansa mukaisesti ABB:n tavoitteena on luoda toiminnallaan edellytykset kestävämmälle tulevaisuudelle.

"Tänä päivänä on tärkeää voida rakentaa parempaa tulevaisuutta oman työnsä kautta. ABB auttaa asiakkaitaan kehittämään tuotteita, ratkaisuja ja palveluita kestävämmän tulevaisuuden tarpeisiin, mikä antaa työlle merkitystä ja motivoi hurjasti", sanoo Saana Aro, joka työskentelee ABB:llä oppilaitosyhteistyöprojekteissa kauppatieteiden opintojensa ohessa.

  • Saana Aro (toinen oik.) työskentelee kesätöiden jälkeen harjoittelijana ABB:llä ja tapaa opiskelijoita eri oppilaitoksista ympäri vuoden. "Nuoria kiinnostaa työ, jolla on merkitystä."
  • Henkilöstöjohtaja Henri Hilke kannustaa hakemaan ABB:lle kesätöihin. "Tarjoamme monenlaisia kesätyöpaikkoja niin tuotannossa kuin toimistotehtävissä." Haku on avoinna 12. helmikuuta saakka.

Opitaan toisiltamme 

Kesätyöt ABB:llä tarjoavat mahdollisuuden ottaa vastuuta, soveltaa opinnnoissa opittuja tietoja ja taitoja käytäntöön, oppia uutta suuressa yrityksessä sekä tuoda esiin omia ajatuksiaan. 

"Kesätyöntekijät ovat arvokas lisä työyhteisöömme, niin tehtaillemme kuin toimistoihimme. Kyseessä on todellinen win-win-tilanne: opiskelijat saavat peilattua opintojaan työelämään ja keräävät arvokasta oppia ja työkokemusta, samalla kun he osaltaan mahdollistavat ABB:n henkilöstön kesäloman vieton ja tuovat meille kiinnostavia omia näkemyksiään", Suomen ABB:n henkilöstöjohtaja Henri Hilke sanoo. 

"Toivotamme joka vuosi innolla kesätyöntekijät joukkoomme. Arvostamme kovasti kesätyöntekijöidemme työpanosta sekä tuoreita näkemyksiä yliopistoista ja oppilaitoksista, jotka osaltaan auttavat meitä kehittämään toimintatapojamme ja työkulttuuriamme. Kesätöihin kannattaakin tulla uteliain mielin ja jakaa myös omia ajatuksia."

Lentävä lähtö ABB-uralle

Alkukesän huolellisen perehdytyksen ja opastuksen jälkeen kesätyöntekijät pääsevät kiinni varsinaisiin työtehtäviinsä. "Esihenkilöt ja kollegat ovat tottuneita auttamaan kesätyöntekijöitä arvojemme mukaisesti, välittämisen ja yhteistyön hengessä, joten erilaisia tehtäviä kannattaa hakea rohkeasti", Hilke sanoo. 

Moni jatkaa töissä ABB:llä kesän jälkeen osa-aikaisesti opintojen ohella ja siirtyy valmistuttuaan vakituisiin tehtäviin. 

"On aina suuri ilo, kun kesätyöntekijämme löytävät kesätyöjaksojensa jälkeen mieleisiä tehtäviä, joissa voivat jatkaa töitä ja itsensä kehittämistä valmistumisen jälkeen. Aika moni meistä onkin aloittanut ABB-uransa juuri kesätöistä", Hilke toteaa. 

ABB toimii Suomessa 20 paikkakunnalla työllistäen yli 5 000 ammattilaista. Suurimmat toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Vaasassa, mutta kesätöitä on myös muilla paikkakunnilla. 

Kesätyöpaikkoja voi hakea 12. helmikuuta saakka. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Linkit

Yhteydenotto

Liitteet

Jaa tämä artikkeli

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp