A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja az energiatermelés fenntarthatóbbá tétele érdekében

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja az energiatermelés fenntarthatóbbá tétele érdekében

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

A villamos energia szabályozása elengedhetetlen e rendszerek biztonságának, megbízhatóságának és hatékonyságának biztosításában. Az ABB szakértelme és intelligens megszakító technológiája fontos szerepet játszik a TSS4U megoldásaiban azáltal, hogy hatékony védelmet nyújt a túlterhelések és rövidzárlatok ellen.

A TSS4U üzemeltetési igazgatója és alapítója, Jan Willem Linsen így nyilatkozott: „A napenergia-rendszerekre vonatkozó vevői előírások és követelmények sokrétűek és összetettek. Az ABB támogat minket a kapcsolási és védelmi követelmények, valamint a vonatkozó előírások betartásában. Globális jelenlétük és műszaki támogatásuk megkönnyíti számunkra a megoldások helyi előírások szerinti testre szabását.”

Az ABB megszakítói az ABB EcoSolutions program keretében készülnek, amely teljes átláthatóságot biztosít a termék egész életciklusának környezeti teljesítményéről. A program QR-kódon keresztül az ügyfelek számára elérhetővé teszi a készülékekre vonatkozó, független szervezet által ellenőrzött, "III. típusú" környezetvédelmi terméknyilatkozatokat („Type III” EPD-ket). Az EcoSolutions program azt is biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a körforgásos gazdálkodásra vonatkozó magas szintű előírásoknak.

Jan Willem Linsen, TSS4U
Jan Willem Linsen, TSS4U
left

„Az ABB körforgásos gazdálkodást célzó keretrendszere és átláthatósága megbízható és folyamatosan fejlődő partnerré teszi őket a fenntartható megoldások terén. Ugyancsak elkötelezettek az innováció és a körforgásos gazdálkodás mellett, miközben együtt dolgozunk az energiatermelés felelősségteljesebb módjain" – nyilatkozta Jan Willem Linsen a TSS4U nevében.

Az ABB Energetika üzletága globális technológiai vezető szerepet játszik, termékei és megoldásai a villamos energia hatékony és megbízható felhasználását teszik lehetővé az energiaforrástól a fogyasztói felhasználás helyéig. A 100 országban több mint 50 000 munkatárssal rendelkező üzletág az ügyfeleinkkel és partnereinkkel együttműködve a világ legnagyobb kihívásainak megoldásán dolgozik a villamosenergia-elosztás és ­gazdálkodás területén. Segítünk a vállalkozásoknak, az iparnak és a fogyasztóknak, hogy hatékonyan és megbízhatóan működtessék létesítményeiket és otthonaikat. Az energetikai átállás felgyorsulásával biztonságos, intelligens és fenntartható módon villamosítjuk a világot. go.abb/electrification

Az ABB technológiai vezető szerepet tölt be az energetika és az automatizálás területén, egy fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb jövő kialakítását segíti elő. A vállalat megoldásai a mérnöki szaktudás és a szoftverek összekapcsolásával optimalizálják a berendezések gyártását, mozgatását, energiaellátását és működtetését. A kiválóságáról több mint 140 éve jól ismert ABB közel 105 000 munkatársa elkötelezett az ipari átalakulást felgyorsító innovációk előmozdítása mellett.www.abb.com

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű-, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag

Instagram: abb_magyarorszag

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp